ZAFER MÜZESİ´NİN RESTORASYONU İÇİN ÖNEMLİ ADIM

ZAFER MÜZESİ’NİN RESTORASYONU İÇİN ÖNEMLİ ADIM

Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Burcu Köksal, uzun süredir atıl hâlde olan, restorasyon çalışması çeşitli nedenlerle bitirilemeyen Zafer Müzesi için büyük bir adım attı.

Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Burcu Köksal, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele’nin zafere ulaştığı son dönemi yönettiği Zafer Müzesi’nin restorasyonu için düğmeye bastı.

Başkanımız Köksal’ın talimatıyla Afyonkarahisar Belediyesi, Eskişehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Müdürlüğüne resmi başvuruda bulunarak Zafer Müzesi’nin restorasyon işinin Afyonkarahisar Belediyesi’ne devredilmesini talep etti. Resmi dilekçede Zafer Müzesi’nin önemine vurgu yapılarak restorasyonun Eskişehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Müdürlüğünün belirlediği plan dahilinde Belediye tarafından yapılmasının talep edildiği belirtildi.

FOTOĞRAFLAR