HALUK LEVENT AFYONKARAHİSAR´I SALLADI

Orjinal Resim


Ünlü sanatçı Haluk Levent, Zafer Meydanı’ndaki konserinde hayranlarını mest etti.

AFYONKARAHİSAR’DA 23 NİSAN COŞKUSU

HALUK LEVENT AFYONKARAHİSAR’I SALLADI

ZAFER MEYDANI'NDA TARİHİ GÜN

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Afyonkarahisar’da gerçekleşen ünlü sanatçı Haluk Levent konseriyle coşku içinde kutlandı.

Zafer Meydanı’nda düzenlenen konsere binlerce kişi katıldı. 7’den 70’e Afyonkarahisarlı, ellerinde Türk bayrakları ile Haluk Levent’in söylediği şarkılar, türküler ve marşlarla 23 Nisan’ı kutlayarak, Atalarını minnet ve özlemle selamladı. Ünlü sanatçı, dillere destan olan şarkılarını binlerle birlikte söyleyerek, bayram coşkusunu zirveye çıkardı. Haluk Levent, söylediği şarkılar ve sahne performansıyla izleyenlere coşku dolu bir gece yaşattı

Konserde, Haluk Levent'in sevenleriyle cep telefonlarının fenerleri üzerinden yaptığı ışık gösterisi ise muhteşem görüntüler oluşturdu.

“Onun izinden yürümeye, emanetine sahip çıkmaya devam edeceğiz”

Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Burcu Köksal, konser coşkusuna ortak oldu. Konseri halkımızla birlikte izleyen Başkanımız Burcu Köksal “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği  23 Nisan’ı coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Dün olduğu gibi bugün de O’nun yolunda, O’nun izinde yürümeye, bize bıraktığı emanete sahip çıkmaya devam edeceğiz. Atatürkçü kimliğinden, Cumhuriyet aşkından ve demokrasi mücadelesinden asla vazgeçmeyen Haluk Levent’e bu anlamlı günde bizimle birlikte olduğu için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Diğer Haberler