10 İLDEN 120´Yİ AŞKIN MİSAFİRİMİZ BABA ÇOCUK KAMPINA KATILDI

Orjinal Resim

10 İLDEN 120'Yİ AŞKIN MİSAFİRİMİZ BABA ÇOCUK KAMPINA KATILDI

BABA ÇOCUK KAMPI UNUTULMAZ ANILARLA SONA ERDİ

 

             Afyonkarahisar Belediyemiz tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Baba Çocuk Kampı sona erdi. Belediyemiz ev sahipliğinde Afyonkarahisar Valiliği ve Anadolu Motor ve Doğa Sporları Kulübü’nün destekleriyle gerçekleşen kamp, 10 ilden 120’yi aşkın katılımcıyı bir araya getirdi. Babalar ve çocukları, 12-14 Temmuz tarihleri arasında Afyon Motor Sporları Merkezi'nde heyecan dolu bir hafta sonu geçirdi.

             

            Kampın ilk gününde katılımcılar çadırlarını kurarak doğal güzellikler içinde zaman geçirdi. Akşam ise açık havada sinema keyfi yaparak kamp atmosferini renklendirdiler. İkinci günde, renkli sahnelerin ve heyecan dolu oyunların yer aldığı etkinlikler düzenlendi. Yarışmalar ve takım oyunları ile heyecanın yaşandığı günde coşku Belediye Başkanımız Burcu Köksal'ın da katılımıyla daha da arttı.

   

             Kampa katılan çocuklar, Belediye Başkanımız Burcu Köksal ile fotoğraf çektirmek için adeta yarıştı. Çocuklar, duygu ve düşüncelerini Başkanımız Köksal ile paylaştı.Katılımcılar, simülatör oyunları, frizbi, survivor gibi çeşitli aktivitelerin yanı sıra çocuk sineması ve eğlenceli etkinliklerle dolu bir programın tadını çıkardılar. Kampın sonunda gerçekleştirilen ödül töreniyle, yarışmalarda başarılı olan katılımcılar ödüllerini aldı.

 

             Belediye Başkanımız Burcu Köksal, kamp boyunca yapılan etkinliklerin baba-çocuk ilişkilerini güçlendirdiğini ve sosyal bağları pekiştirdiğini belirterek, "Bu tür etkinlikler aileler arasındaki bağları kuvvetlendiriyor. Babalar ve çocukları için unutulmaz anılar biriktirdik. Afyonkarahisar olarak her zaman çocuklarımıza ve ailelerimize yönelik projeler geliştirmeye devam edeceğiz." dedi.

Diğer Haberler