AKARÇAY´DA UNUTULMAZ BİR MÜZİK ZİYAFETİ

Orjinal Resim

AKARÇAY’DA UNUTULMAZ BİR MÜZİK ZİYAFETİ

Zafer Haftası’nın coşkusu, Tolga Çandar’ın Akarçay’da verdiği muhteşem konserle doruğa ulaştı. Hemşehrilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlik, unutulmaz anlara sahne oldu.
Türk Halk Müziğinin sevilen ismi Tolga Çandar, sahneye çıktığı andan itibaren Akarçay’ı dolduran binlerce izleyiciyi büyüledi. Çandar, repertuvarındaki birbirinden güzel eserleriyle izleyicilere tam anlamıyla bir müzik ziyafeti sundu. Akarçay’ın eşsiz manzarası ve Zafer Haftası’nın coşkusu, Tolga Çandar’ın güçlü sesiyle buluşarak geceyi daha da özel kıldı. Belediye Başkanımız Burcu Köksal’ın ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Büşra Dişçioğlu Çetinöz, Başkan Yardımcıları Ömer Yıldız, Cem Kasapoğlu, Erkan Uysal, Eylem Ayar ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.

“TOLGA AĞABEYİM EGE TÜRKÜLERİNİN KRALIDIR”

Gecede konuşan Belediye Başkanımız Burcu Köksal, sanatçı Tolga Çandar’ı şehrimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Zafer Haftası’nı bu yıl hemşehrilerimizle birlikte coşkuyla kutladıklarını dile getiren Başkanımız Burcu Köksal, “Kendisine ‘Tolga abi’ diye hitap ediyorum. Siyasette uzun bir süre yol arkadaşlığımız oldu. Çocukluğumdan beri hayranı olduğum Tolga Ağabeyim Ege Türkülerinin kralıdır. Müziği, Zafer Haftası’nın ruhunu en güzel şekilde yansıtacaktır. Ben kendisine teşekkürlerimi sunuyor bu unutulmaz geceyi birlikte paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum.” diye konuştu. 
“MİLLİ BAYRAMLARIMIZ UNUTTURULMAYA ÇALIŞILIYORDU”
Afyonkarahisar’ın Büyük Taarruz mücadelesindeki önemine dikkat çeken Başkanımız Burcu Köksal, “Bu topraklar Atatürk’ün Türk milleti ile birlikte yedi düvele meydan okuduğu topraklardır. Kurtuluşun ve kuruluşun kenti. Zaferin başkenti Afyonkarahisar. Birlik ve beraberliğimizin yüksek olduğu milli bayramlarımızda geçmişi hatırlıyoruz, o günlerde verilen o destansı mücadeleyi, kahramanlık öykülerini hatırlıyoruz.” dedi.  
Son zamanlarda unutturulmaya çalışılan milli bayramların coşkusunu yeniden şehrimizde yaşatmanın mutluluğu içinde olduğunu ifade eden Başkanımız Burcu Köksal, “Son zamanlarda milli bayramlarımızı unutturmaya çalışanlara inat; seçim döneminde söz verdiğim gibi bundan sonra Afyonkarahisar’da bütün milli bayramları şölen havasında şanına yakışır şekilde kutlayacağız. Türkiye Cumhuriyeti’nde ebedi liderimiz, Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde daima ileriye doğru ilerleyeceğiz.” diye konuştu.  
“AFYONKARAHİSAR İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM”
Afyonkarahisar için gece gündüz demeden çalışacaklarını söyleyen Başkanımız Burcu Köksal, “Seçildiğim günden bu güne kadar güzel memleketim için, doğup büyüdüğüm, ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim bu memleketim için gecemi gündüzüme katarak çalışmaya devam edeceğim. Şu anda Uydukent’deyiz, Uydukent; şehrimizin güzide semtlerinden birisi ama ne yazık ki gördüğüm şey geçmiş yıllarda Uydukent hak ettiği yatırımı, hizmeti alamamış. Kanalizasyon ve alt yapı da büyük sıkıntılar yaşanmış. Bizden önce buranın kanalizasyonunu yenilemek yerine acil olarak yüzme havuzunu yapmayı tercih etmişler. Evet; yüzme havuzu da şehrimiz için bir ihtiyaç. Ama altyapı sorunu varken, hemşehrilerimiz altyapı ile ilgili sıkıntılar yaşarken, her yağmurda evleri su basarken, koku sorunu ile uğraşırken burayı bırakıp da yüzme havuzu yapmak başka bir şey. Onun için göreve geldiğimde ilk yaptığım iş Uydukent’in kanalizasyonuydu. Allah’ın izniyle o kanalizasyon tamamlanmak üzere. Ekibimle birlikte her hafta bir mahallemizi ziyaret ediyor. Sorunları yerinde görüyor, sıkıntıları dinliyoruz. İnşallah önümüzdeki süreç içinde seçim boyunca verdiğim bütün sözleri yerine getirmiş olacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” diye konuştu.  
Başkanımız Köksal’ın konuşmasının ardından gece boyunca söylenen türkülere eşlik eden izleyiciler, Zafer Haftası’nı böylesine anlamlı bir etkinlikle kutlamanın mutluluğunu yaşadı. Tolga Çandar’ın enerjik sahne performansı ve samimi tavırları, geceyi unutulmaz kılarken, konser sonrasında izleyiciler Zafer Haftası etkinliklerinden birini daha hafızalarına kazıdı.
TOPUKLU EFE’NİN VİDEOSU BİNLERCE KEZ İZLENDİ
Öte yandan Belediye Başkanımız Burcu Köksal’ın Tolga Çandar konseri sırasında kahraman Zeybeklere özgü Çökertme oyununu oynadığı video, Facebook, X ve Instagram’da binlerce kez izlendi. Vatandaşlarımız Belediye Başkanımız Burcu Köksal’ın videosuna takdir ve tebriklerini ileten onlarca mesaj yazdılar.

Diğer Haberler