BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONUNUN 10.01.2023 TARİHLİ 4-9 ARASI RAPORLARI

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ BAYINDIRLIK VE İMAR KOMİSYONUNUN 10.01.2023 TARİHLİ 4-9 ARASI RAPORLARI

Sıra     No

Bayındırlık ve İmar Komisyonu Raporunun Tarih ve Sayısı

Raporun Özeti

10.01.2023-4

Belediye Meclisinin 02.01.2023 tarih ve 45 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen,  İlimiz Merkez Sahipata Mahallesi, 2585 Ada 1 ve 2 Parsel Nolu taşınmazların meri imar planlarımızda İlköğretim Alanında kalmaktadır. Mevcut okulun yıkılarak yeni bir okul yapılmasından dolayı E:0.60’dan E:1.50 çıkartılması gerekmekten dolayı imar plan tadilatı yapılması isteği incelendi.

10.01.2023-5

Belediye Meclisinin 02.01.2023 tarih ve 46 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen,  İlimiz Merkez Selçuklu Mahallesi, 3783 Ada, 12 Nolu  Parsel maliki Ticari  Alanından Konut Alanına dönüştürülmesi için   imar plan değişikliği yapılmasını  isteği incelendi.

10.01.2023-6

Belediye Meclisinin 02.01.2023 tarih ve 47 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen, İlimiz Merkez Nazmi Saatçi Mahallesi, 1045 Ada 3 ve 4 Nolu Parsellerin olduğu bölgede imar plan tadilatının yapılmasını isteği incelendi.

Konunun Belediyemiz elemanlarınca teknik incelemesi yapıldıktan sonra komisyonumuzca yapılacak inceleme neticesinde oluşturulacak detaylı raporun karara bağlanmak üzere Belediye Meclis gündemine sunulması komisyonumuzca kabul edilmiştir.

10.01.2023-7

Belediye Meclisinin 02.01.2023 tarih ve 48 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen, İlimiz Merkez Selçuklu Mahallesinde Resmi Alan (Kütüphane) belirlenmesi için bu bölgede imar plan değişikliği yapılması isteği incelendi..

10.01.2023-8

Belediye Meclisinin 02.01.2023 tarih ve 49 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen, İlimiz Merkez Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi, 1495 ve 1496 Adaların olduğu bölgede imar plan tadilatının yapılmasını isteği incelendi.

10.01.2023-9

Belediye Meclisinin 02.01.2023 tarih ve 40 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen,  İlimiz Merkez Kanlıca Mahallesi, 1865 Ada 10 Nolu Parsele Hz. Ömer Camii, Kur’an Kursu ve Müştemilatı yapılması için imar plan tadilatı yapılması isteği incelendi.