CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN

Orjinal Resim

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkanımız Zeybek mesajında; "Kurtuluş mücadelemizle temelleri atılan Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 100. yıldönümünü kutlamanın haklı gururu içerisindeyiz. Kurtuluş Savaşı döneminde başarıya ulaşan tek taarruz savaşı olan Büyük Taarruz zaferinin şehri Afyonkarahisar’da, Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir çoşku ile taçlandıracağız.

Tarih boyunca bağımsızlık ruhundan ödün vermemiş yüce Türk Milleti, Gazi Mustafa Kemal önderliğinde sayısız destana imza atarak bu cennet vatanı bizlere emanet etti. Bizler de bu aziz vatanı, canları pahasına bizlere miras bırakan atalarımızın emanetlerine sahip çıkarak, ülkemizi geleceğe hazırlıyoruz. Tarihimizden aldığımız güçle geleceğe emin adımlarla ilerliyoruz. Bu güçle, göreve geldiğimiz tarihten bu yana, onlarca projeyi başarı ile tamamladık. Cumhuriyetimize bağlılıkla gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmalarımız, Afyonkarahisar’ımızın büyümesine ve gelişmesine de önemli katkılar sağlamıştır. İmza projelerimiz, yüz akı eserlerimiz şehrimizin geleceği için çizdiğimiz vizyonu yansıtmıştır. Belediyecilik hizmetlerimizin yanı sıra eğitim, spor, kültür ve sanat alanlarında yaptığımız her yatırımla bilgili ve aydın bir toplum oluşturma arzusu ile gelecek nesilleri yetiştirmeye devam ediyoruz. Her zaman olduğu gibi Türkiye Yüzyılında da yeni ve doğru adımlarla yola devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşünceler ile Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere milletimizin sonsuza dek bağımsız yaşaması için, vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız ve Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun!" ifadelerine yer verdi. 

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler