SPOR KOMPLEKSİNDE DEV ORGANİZASYON

Orjinal Resim


SPOR KOMPLEKSİNDE DEV ORGANİZASYON

100. YILA YAKIŞIR TURNUVA

Spor Şehri Afyonkarahisar Cumhuriyeti’mizin 100. Yıldönümünde önemli bir turnuvaya daha ev sahipliği yapıyor. Aralarında Fenerbahçe, Galatasaray, Başakşehir, Konyaspor gibi 100 farklı şehir takımının yer aldığı bin 700 sporcu, Afyonkarahisar Spor Kompleksinde Belediyemiz ve Ek Sportif işbirliğinde düzenlenen organizasyonda Cumhuriyet Turnuvasına katıldı.

Renkli görüntülerin sahne olan turnuvaya ülkemizin farklı illerinden 100 takım ve bin 700 sporcu katılırken, şehrimiz hafta sonunda ortalama ailelerle birlikte 6 bin kişiyi ağırladı.2011, 2012, 2013, 2014 ve 2015 yaş gruplarının mücadele ettiği Cumhuriyet Turnuvasına sporcuların yanı sıra aileleri de büyük bir ilgi gösteriyor.  Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, eşi Sevim Zeybek, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, parti teşkilat üyeleri ile sporcu ve aileleri ziyaret etti.

HAKLILIĞIMIZ GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

Spor şehri Afyonkarahisar’da Türkiye’nin dört bir yanında gelen misafirleri ağırlamanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Başkanımız Mehmet Zeybek; “Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 takım, 1700 sporcu 5 bin 500’e yakın aile şu anda Afyonkarahisar’da.  Misafirlerimiz hem şehrimizin ekonomisine katkıda bulunuyor, hem spor tesislerimiz Türkiye’nin dört bir tarafından gelen sporcuların görücüsüne çıkıyor. Bu bizim için en büyük gurur. Spora yaptığımız yatırımlarda ne kadar haklı olduğumuz bir kez daha gün yüzüne çıktı. Bütün sporcularımızı, aileleri ile birlikte şehrimizde misafir etmekten büyük mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

“ASIL COŞKU, ASIL HAREKETLİLİK BURADA”

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ise Afyonkarahisar’ın tanıtımı böyle olur” şeklinde konuştu.Uluçay; “İlkleri yaşıyoruz. Afyonkarahisar’ın tanıtımında ve Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 farklı takımla 1700 sporcu, 6 bine yakın aileyi şehrimizde misafir ediyoruz. Afyonkarahisar’ımız termalde, mermerde gıda da olduğu gibi sporunda başkenti oldu. Afyonkarahisar’da Cumhuriyetimizin 100. Yılında coşkuyu bir kutlama var. Belediye Başkanımız her zaman sporcularımızın destekçisi. Asıl coşku, asıl hareketlilik burada.  Afyonkarahisar’ın tanıtımı böyle olur. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AFYON EKONOMİSİNE BÜYÜK KATKI

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ise Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e teşekkür ederek; “Burada yaklaşık 100 takım ve bin 700 sporcudan oluşan turnuvaya şahit oluyoruz. Türkiye’nin dört bir yanında alt yapıdaki çocukları görmek bizi ayrıca memnun etti. Bu faaliyetinden dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e çok teşekkür ediyorum. 6 bin kişinin şehrimizde bulunması büyük mutluluk. Zira otellerimizde yer yok. Organizasyonun Afyon ekonomisine büyük katkısı var. Emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

 

Diğer Haberler