YILLARCA ATIL KALAN ŞİMDİLERDE GÖZDE MEKÂN

Orjinal Resim


OLİMPİK YÜZME HAVUZUMUZ İL ŞAMPİYONASINA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

YILLARCA ATIL KALAN ŞİMDİLERDE GÖZDE MEKÂN

Afyonkarahisar Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen organizasyonda Mehmet Muharrem Kasapoğlu Yüzme Havuzu, il şampiyonasına ev sahipliği yaptı.

Yıllarca atıl durumdayken Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek tarafından Afyonkarahisar’ımıza kazandırılan Mehmet Muharrem Kasapoğlu Olimpik Yüzme Havuzunda hafta sonunda il şampiyonası düzenlendi. 170 sporcunun katıldığı şampiyonada renkli ve heyecanlı anlar yaşandı. Sporcular derece alabilmek için kıyasıya yarıştı.

ATIL VAZİYETTEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA

Su kaçağı ve tadilat problemleri olan ve bu yüzden bir türlü kullanıma açılamayan Olimpik Yüzme Havuzu Afyonkarahisar Belediyesi ekipleri tarafından baştan aşağı yenilendi. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in spor şehri Afyonkarahisar’a ve gençliğe armağan ettiği tesis, binlerce çocuğa eğitim yuvası oldu. Önümüzdeki hafta Türkiye Yüzme Şampiyonası’na da ev sahipliği yapacak tam donanımlı tesis, şehrin ve gençliğin en gözde mekânlarından biri oldu.

AFYONKARAHİSAR DEV BİR SPOR TESİSİNE DAHA KAVUŞTU

Başkanımız Mehmet Zeybek Cumhuriyetimizin 100. Yılında önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Başkanımız Mehmet Zeybek; “Atıl vaziyette olan ve ekiplerimizin yoğun çalışmaları ile yeniden ayağa kaldırdığımız bu eserde 170 sporcumuzun katılımıyla il şampiyonası düzenledik. Paydaş kurumlarımıza da teşekkür ediyorum. Afyonkarahisar’ımıza, hemşehrilerimize hayırlı olsun. Yeni sporcular, yeni şampiyonlar yüreği sevgi dolu, cesaret dolu gençlerimizi buradan yetiştireceğiz. Şehrimize hizmet etme gayesi ile canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Yüz akı eserlerimizden spora yaptığımız bu dev yatırım gençlerimiz ve çocuklarımızla daha da güzel. Onların burada eğitim aldıklarını ve böyle müsabakalara katılım gösterdiğini görmek bizleri gururlandırıyor. Gönlümüz bu tesisin atıl kalmasına razı olmamıştı ve şu an gelinen nokta ortada. Bu şehri ve gençliğimizi çok seviyoruz. Tüm sporcularımıza sportif yaşamlarında başarı diliyorum. Her daim gençlerimizin yanındayız.” ifadelerine yer verdi.

Diğer Haberler