ZEYBEK BAŞKAN´DAN MECLİS ÜYELERİNE YATIRIM TURU

Orjinal Resim


ZEYBEK BAŞKAN’DAN MECLİS ÜYELERİNE YATIRIM TURU

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, düzenlediği hizmet gezisi ile Afyonkarahisar’a modern şehir kimliği kazandırdığı yatırımları bu kez de Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte gezdi. Zeybek Başkan, meclis üyelerine, otobüs ile yapılan ve yaklaşık 6 saat süren gezide, şehrimize yapılan eserleri anlatırken, Meclis üyelerimiz ise katkı verdikleri yatırımları yerinde görme imkânı buldu.Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in ev sahipliğinde düzenlenen programda Afyonkarahisar’a kazandırılan yatırımları gören Meclis Üyelerimiz ise Başkanımız Mehmet Zeybek’e teşekkür etti.

“AMACIMIZ DAHA GÜZEL BİR AFYONKARAHİSAR”

Millet Kütüphanesi, Nikah Salonu (AKM), tek yön uygulamasına giren Kadınana Caddesi, Engelsiz Gastronomi Mutfağı ve Terapi Merkezi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Spor Salonu,  Halk Ekmek Fabrikası, (Fuar Alanı) Garnizon Millet Bahçesi,  Gastronomi Sokağı, Yonca Altı Çarşısı ve Otopark, Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Olimpik Yüzme Havuzu, Teknolojik Sera,  Saraydüzü Kamp Merkezi’nin yer aldığı gezi programı, Atlı Spor Tesisleri ile sona erdi.

Ziyaretlerin ardından sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunan Başkanımız Mehmet Zeybek; “Bu şehir için omuz omuza kararlar alarak çalıştığımız Belediyemiz meclis üyelerimizle birlikte, yapımını tamamladığımız ve devam eden yatırımlarımızı gezdik. Rutini aşan geleceğe yönelik projeleri hayata geçirdiğimiz Afyonkarahisar’ımızda amacımız daha güzel ve modern bir şehir haline geldi. Yatırım ve eserlerimize destek olan tüm Meclis Üyelerimize canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

“YATIRIMLARIN HEPSİ AFYON’A FAYDALI ESERLERDEN OLUŞUYOR”

Şehrimizde yapılan yatırımlar, meclis üyelerinde büyük hayranlık uyandırdı. Gezi programına ilişkin görüşlerini aldığımız Belediye Meclis Üyemiz Hüseyin Hüsnü Taşer; “Öncelikle her şey Afyonkarahisar’ımız için. Amaç şehrimize hizmet etmek. Gezdiğimiz yatırımların hepsi Afyon için faydalı yatırımlar. Bir kısmı başlanmış tamamlanmak üzere. Bir kısmı bizim dönemimizde başlanmış yatırımlar. Engelsiz Gastronomi Terapi Merkezinde eğitim alan öğrenciler benim çok ciddi önemsediğim bir alan. Kapalı Yüzme Havuzu yıllarca atıl kalmıştı. Bizim dönemimizde bu ünitenin eksiklerinin giderilmesi onarımlarının yapılması elbette ki Afyon için çok değerli. Bunları takdir ediyoruz. Daha iyilerini de bekliyoruz. Devam edeceğine de inanıyoruz” dedi.

“HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL”

Meclis Üyemiz Bekir Lafçı ise; “Afyonkarahisar için beş yıllık dönemde ki yapılan tesisleri gezdik. Hepsi birbirinden güzel. Bunlar içinde en güzeli de Halk Ekmek Fabrikamız, Garnizon Millet Bahçemiz ve Saraydüzü Kamp Merkezimiz. Yatırımlarda emeği geçen başta Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek olmak üzere Meclisimize ve belediye çalışanlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

“SARAYDÜZÜ KAMP ALANINDAN ÇOK ETKİLENDİM”

Belediye Meclis Üyemiz Abdullah Hocaoğlu ise; “Zeybek Başkan ve diğer meclis üyesi arkadaşlarla birlikte tamamlanmış ve tamamlanmaya yakın projeleri gezme imkânımız oldu.  Saraydüzü Kamp Merkezi’ni ilk defa görüyorum. Çok etkilendim. Yakın zamanda açıldığında tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizi buraya bekliyoruz” dedi.

“BAŞKANIMIZ SAYESİNDE YATIRIMLARI GÖRME İMKÂNIMIZ OLDU”

Belediye Meclis Üyemiz İrfan Özsandık ise “ Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Sayesinde yatırımları görme imkânımız oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yılmaz Kasap ise; “Başkanımızla yatırımları gezme imkanımız oldu. Aksayan bir şey varsa Başkanımıza söyledik. Başkanımızda memnuniyetle dinledi. Ben bugün çok memnun oldum. Projelerde yapılan imalatlar çok güzel, Afyon’a çok katkı sunacak eserler var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“BAŞKANIMIZIN HER ZAMAN DESTEKÇİSİYİZ”

Belediye Meclis Üyemiz Fatma Gamze Kılıç ise “ Bugün Başkanımız ve Meclis Üyesi arkadaşlarımızla birlikte yatırımlarımız gezdik. Geçtiğimiz 4,5 yıllık süre içerisinde onca olumsuzluğa rağmen Başkanımız çok titizlikle çalıştı. Allah bizlere çok güzel eserler bırakmayı nasip etti. Bizlerde Meclis Üyesi olarak ona destek olabildiğimiz için oldukça mutluyuz. Başarılarının devamını diliyoruz, her zaman destekçisiyiz” dedi.

“SARAYDÜZÜ KAMP MERKEZİMİZ MUHTEŞEM BİR DOĞAYA SAHİP”

Belediye Meclis Üyemiz Yasin Beşkardeşler ise “Bugün Başkanımızın geçtiğimiz beş yıl içinde yapmış olduğu bir takım eserleri yerinde görme fırsatımız oldu. Özellikle şu anda içinde bulunduğumuz Saraydüzü Kamp Merkezimiz oldukça muhteşem bir doğaya sahip. Burayı tüm Afyonkarahisarlıların görmesini istiyoruz. Bizde Başkanımıza elimizden geldiği kadarıyla destek olmaya çalışıyoruz. Başkanımıza başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

“ŞEHRİMİZE DEĞER KATTI”

Belediye Meclis Üyemiz Ali Ertan Ercan ise; “ Başkanımız Mehmet Zeybek’in yaptığı yatırımları yerinde görme imkanımız oldu. İnceledik, kendisinden ve ekibinden Allah razı olsun. Şehrimize ciddi yatırımlar yaptı, değer kattı. Bunların hepsi geleceğe aktarılan değerler. Yatırımlar için kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“AFYON GİZEMLİ BİR ŞEHİR”

Belediye Meclis Üyemiz Hulusi Ceylan ise, “Afyon gerçekten gizemli bir şehir. Böyle her gün farklı bir noktasında farklı bir güzellik keşfediyoruz. Bugünde böyle bir güzelliğin yanındayız. (Saraydüzü Kamp Alanı) Başkanımıza emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Emeklerinden dolayı Allah razı olsun” dedi.

Diğer Haberler