UZUN ÇARŞI ESNAFLARINDAN ZEYBEK BAŞKAN´A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Orjinal Resim

UZUN ÇARŞI ESNAFLARINDAN ZEYBEK BAŞKAN’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

          Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin teşrifleri ile açılışını yaptığımız Uzun Çarşı esnaflarından Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e teşekkür plaketi takdim edildi.

Başkanımız Mehmet Zeybek açılış töreninde yaptığı konuşmada Uzun Çarşı esnaflarına desteklerinden dolayı teşekkür ederek, hayata geçen restorasyon sürecini anlattı. Zor bir süreç olduğunu ifade eden Başkanımız esnafları mağdur etmemek adına çalışmaların gündüz değil gece yapıldığına dikkat çekti. Ticari hayatın etkilenmemesi adına esnafların işletmelerinin cephe yenileme çalışmalarının titizlikle yapıldığını belirtti. Ekiplerin yoğun bir şekilde kısa sürede çalışmaları tamamladığını kaydeden Belediye Başkanımız; “İstişare ve el birliği ile yatırımlarımızı hayata geçiriyoruz. Esnaflarımızın ticaretine engel olmamak adına çarşıyı kapatmadan, gece saatlerinde çalışma yaptık. Onların da desteği ile imza eserimiz Uzun Çarşı ticaretin kalbi ve turizmin önemli bir simgesi haline geldi” dedi.

Zeybek Başkan’ın kürsü konuşması ardından Uzun Çarşının tüm esnafları adına Sarraflar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Güzbey tarafından sahnede plaket takdim edildi. Başkanımız Mehmet Zeybek’e teşekkür eden esnaflar, memnuniyetlerini plaket takdim ederek belirtti.

Esnafların bu davranışına mutlu olduğunu belirten Başkanımız Mehmet Zeybek’te modern ve marka şehir Afyonkarahisar hedefi ile hizmetler yaptıklarını ifade ederek; “Çalışmalarımızın esnaf tarafından beğenilmesi ve takdir edilmesi güzel bir duygu. Tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Plaket takdimi hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son bulurken Uzun Çarşı esnafları sevincini, Başkanımız Mehmet Zeybek’i uzun bir süre alkışlayarak sergiledi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler