BELEDİYE MECLİSİMİZDEN SEVİNDİREN KARAR

Orjinal Resim

BELEDİYE MECLİSİMİZDEN SEVİNDİREN KARAR

YOL HARCAMALARINA KATILIM PAYI ALINMAYACAK

      Afyonkarahisar Belediyesi, 2023 yılının son meclis toplantısını gerçekleştirdi.  Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 30 madde görüşüldü. Meclis toplantısının açılışında konuşan Başkanımız Mehmet Zeybek; “ Tüm vatandaşlarımızın memnuniyetini ve yaşam kalitesini daha da yükseltmek amacıyla durmadan çalışıyoruz” dedi.

Başkanımız Mehmet Zeybek’in geride bırakılan ayda yapılan yatırımlar ve faaliyetleri anlatarak başladığı toplantıda ilk gündem maddesi; asfalt, parke ve yol yapım işlerinde Belediye Bütçemizden harcanan yol harcamalarına katılım payının yoldan yararlanan gayrimenkullerin sahiplerinden alınıp, alınmayacağı hakkında ki teklif oldu. Belediye Meclisi gayrimenkul sahiplerini sevindirecek bir karara imza attı. Meclisin de onayladığı karar ile birlikte yol harcamalarına katılım payı alınmayacak.

ALINMAMASINDAN YANAYIZ DEDİ, ONAYLANDI

Afyonkarahisar Belediyesi Meclisi Aralık ayı toplantısına başkanlık eden Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek önceki yıllarda da katılım payının alınmadığını belirterek; “Alınmamasından yanayız. Onun için alınmaması yönünde diye soru yönelterek, karar aldık. Hayırlı olsun” dedi. Meclise sunulan bu teklif oy birliği ile kabul edildi. Zeybek Başkan önderliğinde Meclisimizin aldığı karara göre; asfalt, parke ve yol yapım işlerinde yoldan yararlanan gayrimenkullerin sahiplerinden, Belediye Bütçemizden harcanan yol harcamalarına katılım payı alınmayacak.

 

 

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler