BAŞKANIMIZ MEHMET ZEYBEK´İN YENİ YIL MESAJI

Orjinal Resim

BAŞKANIMIZ MEHMET ZEYBEK'İN YENİ YIL MESAJI

           Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkanımız Zeybek mesajında, 2024 yılının ilimiz ve ülkemiz adına hayırlar getirmesini niyaz ederek, tüm Afyonkarahisar halkına barış, kardeşlik ve huzur içerisinde sağlıklı bir yaşam geçirmeleri dileğinde bulundu. Başkanımız, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 “Kadim şehrimiz için önemli yatırımları hayata geçirdiğimiz, değişim ve gelişimin tezahürünün fazlasıyla yaşandığı 2023 yılını geride bırakarak, yeni projeler ve kazanımların ışığında 2024 yılına giriyoruz. Afyonkarahisar Belediyesi olarak yoğun bir şekilde hemşerilerimize hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz. Şeffaf, adil, katılımcı yönetim anlayışımızı her geçen gün geliştirerek, şehrimizin çıkarı ve yararı doğrultusunda Sosyal Belediyecilik çalışmalarımızla da, çıtayı daha da yukarı taşıma gayretinde olduk. Eser ve hizmet belediyeciliği şiarı ile Afyonkarahisar’ın geleceğini inşa ettiğimiz 2019-2023 Yılları arasında 3 Milyar TL değerinde 70’in üzerinde projeye imza attık. Türkiye yüzyılı vizyonu ile şehrimizi ekonomik, sosyal, kültürel ve diğer alanlarda zirveye yükseltmek için çalıştık. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da eğitimden sosyal yardımlara, kültürden spora her alanda vatandaşlarımızla birlikte olduk, olmayı da sürdüreceğiz. Tüm yerel yönetimlerimizle, kamu kurum ve kuruluşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla işbirliği içerisinde yeni hedeflere ulaşmak, yeni projeler ve yatırımlar kazandırmak amacıyla çalıştık. Verimli hizmetler, yoğun çalışmalarla geçirdiğimiz 2023 yılı, “Söz verdik, yaptık.” dediğimiz bir yıl oldu. Pek çok projemizi bu yıl hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadık. Afyonkarahisar’ımıza hizmet etmeye 2024 yılında da devam edeceğiz. 2024 yılının Afyonkarahisar’ımız, ülkemiz, milletimiz, tüm İslam Âlemi ve dünyamız için barış, kardeşlik ve huzurun egemen olduğu bir yıl olarak geçmesini Yüce Allah'tan temenni ediyorum. Yeni yılda birlik ve beraberliğimizin daha da çok artmasını, Ortadoğu’daki hepimizi yaralayan insanlık dışı manzaraların son bulmasını, İslam dünyası üzerindeki kara bulutların dağılıp barış ve huzura kavuşmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2024 yılının ülkemize, milletimize, çalışma arkadaşlarıma ve kıymetli hemşerilerime huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyor; bütün vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum.”

 

 

 

 

Diğer Haberler