AFYONUMUZA İMZA ESERLER BIRAKTIK

Orjinal Resim

Belediye Meclis Üyelerine seslenen Başkanımız Mehmet Zeybek:

“AFYONUMUZA İMZA ESERLER BIRAKTIK”

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, 2019-2024 dönemi son meclis toplantısında konuştu. Hizmet dönemi içerisindeki uyum ve işbirliğine dikkat çeken Başkanımız Mehmet Zeybek;  Afyonkarahisar’ı eser ve hizmet belediyeciliği ile buluşturduklarını söyledi.

“HEPİMİZ AFYON SEVDALISIYIZ”

Belediye Meclisi’nin tüm üyelerini kardeşler topluluğu olarak gördüğünü söyleyen Başkanımız “Beş yıllık süre içerisinde uyum içerisinde çalıştık. Tek gayemiz Afyonumuzu nasıl daha güzelleştiririz, şehrimize nasıl daha faydalı yatırımlar yapabiliriz idi. Allah’a şükrediyorum bunu da gerçekleştirdik. Belki daha önceki dönemlerde meclis üyesi olarak görev yapan arkadaşlarımız olmuştur. Ama ben bu görev süremiz içerisinde gözlemlediğim kadarıyla hiçbir parti ayrımı yapmadan Afyon sevdalıları olarak aldığımız kararların neredeyse yüzde 90- 95’i oybirliğiyle alındı. Uyumlu birbirlerine anlayan Afyon sevdalısı kardeşlerimizle bir arada görev yaptığımız için ben hepinize ayrı ayrı çok çok teşekkür ediyorum.

“GURURLUYUZ”

Belki de ülkenin en zor döneminde en zor şartlarda bir beş yıl geçirdik. 2019- 2022 yılları arasında ekonomik kriz, 2021 yılında pandemi,  2023 yılında 11 büyük şehrimizi etkileyen deprem felaketi vardı. Tüm bunlara rağmen 37 proje vaat etmiştik, sizlerin destekleriyle 70’in üzerinde projeyi hayata geçirdik. Bundan dolayı da son derece mutluyuz, hep birlikte gururluyuz. Göreve geldiğimizde turizmde de gerçekten iyi mesafe kat ettik, otellerimiz de konaklama süresi bir gündü, şu anda bu rakam 2-3 günü buldu” dedi.

“İMZA ESERLER BIRAKTIK”

Kadere inananın kederi olmaz diyen Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek; “Siyaset bir gönül işi.  ben siyasette devamlı şunu söylemişimdir. Kadere inananın kederi olmaz. Bu görüşteydim. Belediye Başkanlığı uzun süre yapılabilecek bir görev değil, belki bir dönem az gelebilir ama iki dönemden fazla da çekilmez diye düşünüyorum. Çok şükür biz bir dönemde olsa gerçekten Afyonda kalıcı imza eserler bıraktığımıza inanıyorum. Hemen hemen her partiden Belediye Başkanı Adayı arkadaşlarımız var. Hepsine başarılar diliyorum. Nihayeti 31 Mart‘ta bir yerel seçim var Allah kime nasip ettiyse, halkımız kime teveccüh gösterdiyse bir arkadaşımız gelecek bu makamda Afyona hizmet etmeye çalışacak.

“DOSTLUĞUMUZ DEVAM EDECEK”

Bugüne kadar Afyona hizmet etmiş tüm Belediye Başkanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepsinin de tek gayesi şehrimize hizmet etmek, Afyonu güzelleştirmek, yarınlara taşımaktı. Karınca kaderince herkesin hizmet ettiğine inanıyorum ki bizim grubumuzun, daha iyi hizmet ettiğimize inanıyorum. Dostluğumuz 31 Mart’ta bitmiyor dostluğumuz aynen devam edecek. Biz kardeşler topluluğuyuz.  Her ne kadar siyasi görüşlerimiz farklı farklı da olsa hepimiz Afyon sevdalısıyız. Mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 5 yıllık süreçte istemeyerek kalbinizi kırmış olabiliriz. Benim hakkım varsa sizlere helal olsun. Sizlerin de haklarını helal etmesini diliyorum. ” diye konuştu.

Diğer Haberler