AFYONKARAHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA

AFYONKARAHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA

Son günlerde yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte kamuoyunda “Afyonkarahisar Belediyesi’nin başta Suriyeli olmak üzere mültecilere sosyal yardım paketi dağıttığı, yine işe alımlarda mültecilerin istihdam edildiğine” yönelik iddialar üzerine açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur. Bilinmelidir ki; Afyonkarahisar Belediyesi sosyal yardım paketlerini sadece ve sadece Afyonkarahisar merkez mücavir alanı içinde ikamet eden ihtiyaç sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarımıza ulaştırmaktadır.

Ne Afyonkarahisar Belediyesi ne de YÜNTAŞ AŞ. bünyesinin herhangi bir kademesinde başta Suriye’li olmak üzere hiçbir mülteci istihdam edilmemektedir. Afyonkarahisar’lı hemşehrilerimizin bu tür söylemlere itibar etmemesini önemle rica ederiz.

Kamuoyuna saygılarımızla…