GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATARAK ÇALIŞACAĞIZ

Orjinal Resim

Başkanımız Burcu Köksal, Meclis Toplantısında Konuştu:

 “GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATARAK ÇALIŞACAĞIZ”

Afyonkarahisar’ın gelişmesi için gece gündüz demeden çalışacaklarını söyleyen Başkanımız Burcu Köksal; seçimden önce söz verdiği vaatleri tek tek yerine getireceğini ifade etti.

“DAİMİ İŞÇİLERİMİZ BÜYÜK HAKSIZLIĞA MARUZ KALMIŞ”

Belediye çalışanlarına da müjde veren Başkanımız Burcu Köksal, Temmuz ayından itibaren şirket işçilerine söz verdiği 30 bin 400 TL maaş düzenlemesinin uygulayamaya gireceğini vurguladı. Başkanımız, daimi işçilerin maaşlarında da düzenlemeye gidileceğini ifade etti. Daimi işçilerin büyük haksızlığa maruz kaldığını işaret eden Başkanımız Burcu Köksal; “Daimi işçilerimiz neredeyse asgari ücret düzeyinde maaş alıyorlar. Hem daimi işçilerimize hak ettiği ücreti Haziran’dan itibaren vermeye başlıyoruz. Hem de 30 bin 400 TL’yi Temmuz ayından itibaren Yüntaş işçilerimizin hesabına yatıracağız. Hem borçlarımızı ödüyoruz, hem de işçilerimize emeğinin karşılığını veriyoruz. Bir yandan da üzerimize düşen hizmeti, sözlerimizi 1,5 aylık gibi bir sürede yerine getirmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

“UYDUKENT’İN KANALİZASYONUNU YENİLEYECEĞİZ”

Uydukent’in yıllardır kanalizasyon sorunu olduğunu hatırlatan Başkanımız Burcu Köksal; “Mazbatayı aldığım ikinci günü kanalizasyonu kucağımda buldum. Uydukent’in kanalizasyonu yıllardır sorun olduğu halde çözülmemiş bize geldi. Bununla ilgili bir ihale açtık. 70 milyon gibi çok yüksek fiyatlar teklif edildi. Bu parayı belediye bütçesi kaldıramaz. Kendimiz yapalım dedik, kendi öz kaynaklarımızla büz aldık, önümüzdeki hafta teslim edilecek. Yapımı ile ilgili yine personelimiz çalışacak ama dışarıdan muhakkak bir hizmet alımı yapmak durumundayız. Uydukent bölgesini bu yaz kanalizasyonu yenileyerek o cendereden kurtaracağız. Yine orada bir de Akarçay sorunu var.  Akarçay durgun bir su olduğu için sürekli koku üretiyor.  Bununla ilgili orada gondol çalışması yaptık.  Ama bilimsel bir çalışma yapılması gerekiyor. Üniversiteyle görüştük, oradan uzman bir biyologdan yardım istedik. Kokuya sebep olan bakterilerin bulunması, panzehiri gibi çalışmamız da var” dedi.

5 HAZİRAN’I “ŞEHİT ÇOCUKLARI GÜNÜ” İLAN ETTİK

5 Haziran Tarihini “Şehit Çocukları Günü” ilan ettiklerini açıklayan Başkanımız Burcu Köksal,  "Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile birlikte Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyoruz. 5 Haziran günü şehit çocuklarımızla etkinlikler düzenleyeceğiz. Şehit yakınları ve Şehit çocuklarımız yılın 365 günü başımızın tacı. Onları bir gün değil, her gün anıyoruz. Elimizden gelen hizmeti göstermekle yükümlüyüz. Anneler Günü, Babalar Günü gibi var. Şehit Çocuklarımızın günü yoktu bizde 5 Haziran Günü’nü ilimizde kutlamaya başlayacağız. Bunun bütün ülkemize dalga dalga yayılmasını diliyorum” dedi.

Emekliler Lokalini de hayata geçireceklerini kaydeden Başkanımız Burcu Köksal; “Emekliler Lokali de hayata geçireceğiz. Söz verdiğimiz üzere orada 1 TL’den çay içebilecekler. Zafer Park projemize Belediye Başkan Yardımcımız Cem Bey çalışıyor. Gebelerimiz için doğumdan önceki iki ay ve doğumdan sonraki iki ay süt desteği de vereceğiz.  Emeklerinize söz verdiğimiz gibi kış döneminde en düşük emekli maaşı ve altında geliri olan emeklerinize ısınma desteğini de sağlayacağız. Verdiğimiz sözleri yerine getirmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Sizlerin de bu konuda bize destek olmasını istiyoruz” diye konuştu.

Diğer Haberler