AFYONKARAHİSAR´IN GELECEĞİNE BİRLİKTE KARAR VERELİM

Orjinal Resim

AFYONKARAHİSAR’IN GELECEĞİNE BİRLİKTE KARAR VERELİM

“KATILIMCI MEMNUNİYET” ANKETİ BAŞLADI

31 Mart seçimleri öncesi şehrimizi ortak akıl ve istişare kültürüyle yöneteceğinin sözünü veren Başkanımız Burcu Köksal, vatandaşlarımızın görüş, beklenti ve önerilerini almak amacıyla ‘Katılımcı Memnuniyet Anketi” başlattı. Ankette yapılan hizmetlerin başarı ve önem derecesi vatandaşlarımız tarafından belirlenecek. Katılımcı belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden biri olan vatandaş memnuniyet anketinin ardından yapılacak değerlendirmelerle sorunlara karşı yenilikçi çözümler üretilecek.

“ŞEFFAF BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI”

Afyonkarahisar Belediyemizin 2025-2029 yıllarını kapsayacak Stratejik Planlama çalışmalarında değerlendirilecek ankette halkımızın görüşlerine başvuruluyor.  
Başkanımız Burcu Köksal ile dönemi ile birlikte ulaşılabilen, şeffaf ve çözüm üreten bir belediyecilik anlayışı ortaya koyan Afyonkarahisar Belediyemiz, bu uygulama ile birlikte vatandaşlarımızdan hizmetlere katkı sunmasını hedefliyor.  
33 sorunun yer aldığı memnuniyet anketinde Belediyemizin hizmet önceliği, vatandaş/ belediye koordinasyonu, toplu taşıma hizmetleri, otopark ve şehir içi trafik akışı, tarihi ve kültürel değerlere karşı duyarlılık, şeffaflık ve katılımcılık, kentsel dönüşüm ve daha birçok konu üzerinde katılımcıların görüşlerine başvuruluyor. 

“GELECEK BEŞ YILI BİRLİKTE PLANLAYACAĞIZ”

Tüm Afyonkarahisarlıları ankete katılmaya davet eden Başkanımız Burcu Köksal; “Katılımcı belediyecilik anlayışımızla memnuniyet anketimizi başlattık. Bu anket, Afyonkarahisar Belediyemizin 2025-2029 Stratejik Planını hazırlama çalışmalarında kullanılmak üzere belediyenin performansını ortaya koymak, yürütülen hizmetlerden vatandaşın memnuniyet derecesini ölçmek amacıyla uygulanacak.  Anket ile bir taraftan hizmetlerimiz vatandaşlarımız tarafından değerlendirilecek diğer taraftan da talep ve istekleri de belirleyeceğiz. Anketin temel hedeflerinden biri de gelecek 5 yılın öncelikleri belirlenerek şehrimizin geleceğini söz verdiğimiz gibi birlikte planlayarak birlikte yönetmektir. Anketimize katılan vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum” dedi. 

Ankete Katılmak için TIKLAYINIZ

 

Diğer Haberler