TİYATRO KURSU BAŞVURULARI BAŞLADI

Orjinal Resim

TİYATRO KURSU BAŞVURULARI BAŞLADI

Belediyemiz tarafından düzenlenen tiyatro kursları için başvuru dönemi başladı. Belediyemiz Gençlik ve Spor Hizmetleri bünyesinde faaliyet gösteren Şehir Tiyatrosu çatısı altında, tiyatroya ilgi duyan gençler ve yetişkinler için kapsamlı bir tiyatro kursu açılacak. Bu kursa 14-17 yaş arası gençler ve 18 yaş üzeri yetişkinler ücretsiz olarak katılabilecek.
Başvuru yapmak isteyenler, 5 Temmuz 2024 Cuma gününe kadar kimlik fotokopisi ve 1 adet fotoğraf ile birlikte Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu’na şahsen müracaat edebilirler. Kurs boyunca katılımcılar temel oyunculuk, mim, diksiyon, tüluat/doğaçlama, vurgu tonlama ve kamera önü oyunculuğu eğitimleri alacak. Tiyatro kursları hakkında ayrıntılı bilgi edinmek isteyenler 0272 214 42 55 dâhili 441’den iletişim sağlayabilecek.

Kültür ve sanata büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanımız Burcu Köksal, "Gençlerimizin ve yetişkinlerimizin sanatla iç içe olmalarını ve yeteneklerini geliştirmelerini önemsiyoruz. Amacımız, sanatın her dalında aktif bireyler yetiştirmek ve şehrimizde kültürel zenginliği artırmak. Tiyatroya ilgisi olan tüm vatandaşlarımızı bu kurslara katılmaya davet ediyorum" dedi.

Diğer Haberler