BELEDİYE´DE EN DÜŞÜK İŞÇİ MAAŞI 30 BİN 400 TL OLDU

Orjinal Resim

BELEDİYE’DE EN DÜŞÜK İŞÇİ MAAŞI 30 BİN 400 TL OLDU

 

Belediye Başkanımız Burcu Köksal’ın 31 Mart yerel seçimlerindeki vaatleri arasında yer alan Belediye personelinin maaşının artırılması uygulaması hayata geçti

 

Belediye Başkanımız Burcu Köksal, 31 Mart yerel seçimlerinden önce verdiği sözleri tek tek tutuyor; hem vatandaşı hem de Belediye personelini mutlu ediyor. Başkanımız Burcu Köksal’ın 31 Mart yerel seçimlerinde en çok konuşulan vaatleri arasında olan personel maaşının zamlanması uygulaması hayata geçti. Başkanımız Köksal’ın talimatlarıyla Belediyemizde işçi statüsünde olan çalışma arkadaşlarımızın aldığı en düşük maaş 30 bin 400 lira oldu.

 

“ÇALIŞANLARIMIZI ENFLASYONA EZDİRMİYORUZ”

Başkanımız Köksal, “Biz söz verdiğimiz gibi personelimize sahip çıkıyoruz. Ailem olarak gördüğüm Belediye çalışanlarımızın yüksek enflasyon şartlarına karşı ezilmesinin önüne geçerek en düşük maaşı 15 Temmuz 2024 itibariyle 30 bin 400 lira olarak yatırdık. Bir taraftan Afyonkarahisar’ımızın yaşanabilir şehirlerarasında yer alması için yoğun çaba gösteriyoruz; diğer taraftan tüm vatandaşlarımızın mutlu olduğu bir şehir inşa ediyoruz.” dedi.

Belediye personeli ise maaşlarına yapılan zam dolayısıyla Başkanımız Köksal’a teşekkür ederek “Başkanımız, verdiği sözü tuttu; bizi mutlu etti. Allah Başkanımızdan razı olsun.” dediler.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler