MAHALLE BULUŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Orjinal Resim

MAHALLE BULUŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET

            Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Burcu Köksal’ın talimatlarıyla başlatılan “Mahalle Buluşmaları” kapsamında şimdiye kadar Ataköy, Fatih, Uydukent, Ertuğrul Gazi, Esentepe, Selçuklu, Beyazıt, Yarenler ve Yunus Emre Mahallelerine ziyaretler gerçekleştirildi. Bu ziyaretlerde mahalle muhtarlarıyla birlikte halkın sorunları dinlenip, yerinde tespitler yapılarak çözüm üretildi.

            Mahalle ziyaretlerinin önemine dikkat çeken Başkanımız Burcu Köksal, "Her hafta bir ya da iki mahallemizi ziyaret ediyoruz. Mahallelerimizin sorunlarını yerinde tespit ediyor ve yapılacak hizmetlerimizi buna göre belirliyoruz. Halkımızın istek, talep ve şikâyetlerini bizzat mahallelerimizde dinliyoruz. Bu doğrultuda, nasıl çözüm üretebileceğimizi ve mahallelere ne gibi hizmetler yapmamız gerektiğini belirleyerek, birim müdürlerimiz ve ilgili personelimizle birlikte harekete geçiyoruz. En kısa sürede sorunların çözümü ve verdiğimiz sözlerin yerine getirilmesi için çalışıyoruz. Özellikle yeteri kadar hizmet alamadığını düşündüğümüz mahallelerimize öncelik vererek çalışmaları başlattık." dedi.

 

“AFYONKARAHİSAR, TARİHİ BİR KENT OLARAK ÖN PLANA ÇIKMALI”

            Mahalle Buluşmaları kapsamında Akmescit Mahallesi'ni ziyaret eden ve bu mahallenin Afyon’un kalbi olduğunu belirten Başkanımız Burcu Köksal, "Burası en eski mahallemiz ve yaşayan konakların her birinin ayrı bir hikayesi var. Tarihi evler bulunuyor; bazılarının restorasyonu yapılmış, bazıları yarım bırakılmış, bazılarına ise hiç uğranmamış. Restorasyon konusunda 5 yıllık süreç içerisinde yapmak istediğimiz bir şeyler var; Uzun Çarşı, Kasaplar İçi, Kadınlar Pazarı ve Kale’nin etekleri olmak üzere bu kısımları tamamen Afyonkarahisar’ın turizmine kazandırmak istiyoruz. Afyonkarahisar, tarihi bir kent olarak ön plana çıkmalı. Termal kaynaklarıyla, mermer yataklarıyla Cumhuriyetin kurulduğu, Kurtuluş Savaşı'nın kazanıldığı, 7 düvele meydan okunan topraklar burası. Buraların yerli ve yabancı turistler tarafından sürekli ziyaret edilen yerler olmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

 

“LİYAKATI ESAS ALIYORUZ, HERKES EŞİT ŞEKİLDE HİZMETE KAVUŞACAK”

            Başkanımız Burcu Köksal, “Biz liyakatı esas alıyoruz. Adamını bulan iş yaptırmayacak, herkes iş yaptıracak. Herkes eşit şekilde hizmete kavuşacak." şeklinde konuştu.

            Afyonkarahisar Belediyesi olarak, Mahalle Buluşmalarımızla tüm mahallelerimize ulaşmaya ve sorunları yerinde çözüme kavuşturmaya devam edeceğiz.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler