SÜNNET ŞÖLENİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

Orjinal Resim

Afyonkarahisar Belediyesi’nin düzenlediği Sünnet Şöleni, hem çocuklar hem de aileler için unutulmaz bir anı olarak hafızalarda yerini aldı.

 

SÜNNET ŞÖLENİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

Afyonkarahisar Belediyemiz tarafından iki yıl aranın ardından düzenlenen Sünnet Şöleni, büyük bir coşku ve katılımla gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Burcu Köksal’ın öncülüğünde 51 çocuğumuzun sünnet olduğu etkinlikte, çocuklar ve aileleri unutulmaz anlar yaşadı.

 

KLASİK OTOMOBİLLERDEN SÜNNET KONVOYU

Şenlik öncesi çocuklar için hazırlanan klasik otomobillerle şehir turu yapıldı. Daha sonra Zafer Meydanı’nda sünnet şölenine geçildi.

Geceye Vali Vekili Özlem Kılıçtürk, Afyonkarahisar Milletvekili İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, İYİ Parti Teşkilat Başkanı, Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Murat Peker, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Ali Tuncer, siyasi partilerin il başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile vatandaşlarımız katıldı. 

 

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ ANLAR YAŞADI

Sünnet Şöleni, Afyonkarahisar’ın dört bir yanından gelen çocukların ve ailelerin katılımıyla başladı. Şölene katılan çocuklara önce kınaları yakıldı. Ardından düzenlenen eğlence dolu etkinliklerle sünnet çocukları unutulmaz anlara şahitlik etti.

Şölende çocuklar için animasyon gösterileri ve çeşitli hediyeler hazırlanırken, aileler de bu özel günü birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşadı. Şölen, geleneksel müzikler ve halk oyunları eşliğinde devam ederken, katılımcılar bu güzel günün keyfini çıkardı. Bando merasimi ve Afyonkarahisar Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’nun gösterileri geceye renk kattı.

Programda sahne alan sanatçı Osman Öztekin seslendirdiği şarkılarla ailelere ve çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Sirk sanatçısı Şener Kaya’nın gösterileri ise ilgiyle izlendi.

 

“HAYIRLI BİRER EVLAT OLMALARI EN BÜYÜK DİLEĞİMİZ”

Sünnet şölenini düzenlemekten duyduğu mutluluğu dile getiren Belediye Başkanımız Burcu Köksal, “Geleneğimizin ayrılmaz bir parçası olan sünneti, çocuklarımızın aklında kalacak şekilde, büyüdüklerinde anlatacakları hatıraların oluşması adına bu organizasyonu yapıyoruz. Burada, çocuklarımızın hayatlarının önemli bir dönüm noktasına tanıklık ediyoruz. Onların bu anlamlı günlerinde yanlarında olmak, sevincini ve heyecanını paylaşmak her birimizin kalbinde ayrı bir yer buluyor. Evlatlarımızın yüzlerindeki gülümseme, bizlere her şeyin en güzelini, en iyisini yapma konusunda ilham veriyor. Çocuklarımızın sağlıkla, mutlulukla büyümeleri, gelecekte vatanımıza, milletimize hayırlı birer evlat olmaları en büyük dileğimizdir.” dedi.

 

“ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZDUR”

Afyonkarahisar Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza büyük önem verdiklerine dikkat çeken Başkanımız Burcu Köksal, “Çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Her ailede çocuk denilince akan sular durur. Biz de Afyonkarahisar Belediyesi olarak çocuklarımıza büyük önem veriyoruz. İnanıyoruz ki çocukları mutlu olan şehirler bu ülkeyi geleceğimize taşıyacaktır.” ifadelerini kullandı.

 

“SİZİN SORUNLARINIZI ÇÖZMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR”

Başkanımız Köksal, konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Sevgili aileler; Toplumcu belediyecilik faaliyetlerimizle her zaman yanınızdayız. Biz ulaşılmazlıkla değil, ulaşılabilir olmakla gurur duyuyoruz. Beyaz Masamıza ve 153 numaralı telefonumuza taleplerinizi iletebilirsiniz. Sizin sorunlarınızı çözmek boynumuzun borcudur. Sevgili çocuklar;

Bu belediye sizindir, bu şehir sizindir. Hayatınız boyunca hep mutlu olun, sağlıklı olun, başarılı olun. Biz büyükleriniz sizlerin en büyük yardımcısı olacağız. Tüm çocuklarımızı ve ailelerini en içten duygularla kutluyor, hepinize güzel bir akşam diliyorum.”

Gecede birer konuşma yapan Vali Yardımcısı Özlem Kılıçtürk ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun ise sünnet çocuklarının mutluluğuna ortak olmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek hayırlı olması dileklerinde bulundular.

 

51 ÇOCUĞUMUZ SÜNNET OLDU

Cuma gecesi düzenlenen sünnet şöleninin ardından 51 çocuk, PARKHAYAT Afyon Hastanesi ve Yaşam Klinikte uzman cerrah doktorlar tarafından yapılan ön muayenenin ardından sünnet edildi.

Başkanımız Burcu Köksal, sünnet şölenine katkılarından dolayı hayırseverlerimize, PARKHAYAT Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis Arabacı ve ekibine, Yaşam Klinikten Dr. Serkan Erdaş, Dr. Mert Bozok ve ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Diğer Haberler