MOTOFEST İLE ULUSLARARASI ARENADA BİR KEZ DAHA PARLAYACAK

Orjinal Resim

AFYONKARAHİSAR, MOTOFEST İLE ULUSLARARASI ARENADA BİR KEZ DAHA PARLAYACAK

Anadolu'nun kavşak noktasında olan Afyonkarahisar, modern spor etkinlikleriyle uluslararası arenada adından söz ettirmeye hazırlanıyor. 

4-8 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan NG Afyon Motofest, yalnızca motosiklet yarışlarıyla değil, aynı zamanda sanatı ve müziği de buluşturan eşsiz bir festival deneyimi sunuyor.
Festival kapsamında, Türkiye’nin önde gelen sanatçıları sahne alarak katılımcılara unutulmaz anlar yaşatacak.
Afyonkarahisar’ın misafirperverliği ile binlerce sporseveri ağırlamaya hazırlandığını söyleyen Belediye Başkanımız Burcu Köksal,  “Kurtuluşun ve medeniyetlerin buluştuğu bir şehir olarak, spor ve kültürü merkezimize taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu organizasyon sadece bir spor organizasyonu değil, sanatseverleri de Afyonkarahisar’a davet eden büyük bir etkinlik. Bu yıl, şehrimizde düzenleyeceğimiz NG Afyon Motofest, kendimizi uluslararası arenada gösterme fırsatını bize sunacak.” dedi.
HEYECAN VE TUTKU BİR ARADA OLACAK
Dünya Motokros Şampiyonası ve MotoFest gibi organizasyonların Afyonkarahisar’ın spor ve turizmi bir arada sürdürebileceğini kanıtladığını belirten Başkanımız Burcu Köksal, “Bu büyük organizasyonlar, sadece sporseverleri değil aynı zamanda müzik tutkunlarını, gençleri ve dinamik bir atmosferi seven herkesi bir araya getiriyor. Etkinlikler sırasında dünyanın en yetenekli motokros sporcularını izleme fırsatını bulacakken, konserlerle coşkulu bir atmosfer yaşayacağız. Şehrimizin sosyal ve ekonomik yaşamına canlılık katacak olan bu etkinlik, uluslararası arenada Afyonkarahisar’ın tanıtımına da büyük katkı sağlayacaktır.” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler