AFYONKARAHİSAR´DA YENİ HİZMET NOKTALARI AÇILDI

Orjinal Resim

AFYONKARAHİSAR'DA YENİ HİZMET NOKTALARI AÇILDI

BİR SEÇİM VAADİ DAHA GERÇEK OLDU

Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Burcu Köksal, seçim vaatlerini bir bir yerine getirmeye devam ediyor. 

Vatandaşlarımızın belediye hizmetlerine daha kolay erişebilmelerini sağlamak adına 31 Mart seçimleri öncesi Afyonkarahisarlılar’a verdiği sözü tutan Başkanımız Burcu Köksal, “Belediye Hizmet Noktası” projesini hayata geçirdi. 
Uydukent ve Ataköy’de bölgesinde hizmete alınan iki yeni hizmet noktasından aynı anda 81 bin 668 vatandaşımız faydalanabilecek. 
"SEÇİM VAATLERİMİZİ TEK TEK GERÇEKLEŞTİRİYORUZ"
Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Burcu Köksal, “Belediye Hizmet Noktası” projesini hayata geçirmenin gururunu yaşadıklarını belirtti. 31 Mart 2024 seçimlerinde verilen sözlerin birer birer yerine getirildiğini vurgulayan Başkanımız Köksal, vatandaşların hizmete daha kolay erişimini sağlamak amacıyla yeni hizmet noktalarının açıldığını ifade etti.
PROJENİN TANITIMI VE AMACI 
Başkanımız Burcu Köksal, açılışta yaptığı konuşmada, Belediye Hizmet Noktaları projesinin seçimlerden önce vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda şekillendiğini belirterek, “Seçimden önce bana ilettiğiniz büyük sorunlardan biri, Belediye binamıza uzak olan vatandaşlarımızın evrak işlerini tamamlamakta zorlandığı idi. Biz seçimden önce arkadaşlarımızla istişare ettik. Nüfusu çok olan ve gelişen mahallelerimizi merkeze alarak şehrin farklı bölgelerinde Belediye Hizmet Noktası kurmanın yararlı olacağını düşündük.” dedi. Bu düşünceyi seçim vaadi olarak halka açıkladıklarını hatırlatan Başkanımız Burcu Köksal, verdikleri sözün arkasında durarak bu noktaları açtıklarını ifade etti.
HİZMET NOKTALARININ KAPSAMI 
Yeni açılan hizmet noktalarının kapsamını ayrıntılarıyla da paylaşan Belediye Başkanımız Burcu Köksal, “NO:03 Yanı Hizmet Noktası; Selçuklu, Battal Gazi, Osman Gazi, Yeşilyurt, Orhangazi ve Ertuğrul Gazi mahallelerinde bulunan toplam 16 bin 15 haneye ve 34 bin 500 nüfusa hizmet verecek. Ataköy Hizmet Noktası ise Mareşal Fevzi Çakmak, Ali İhsan Paşa, Esentepe, Kocatepe, Gazi ve Ataköy mahallelerinde yaşayan 19 bin 125 haneye ve 47 bin 168 nüfusa hizmet sunacak. Genel toplamda bakıldığında, bugün açılan iki hizmet noktası ile 35 bin 140 haneye ve 81 bin 668 kişiye ulaşacağız. Bu hizmet noktalarında akıllı su kartlarına su dolumu, su fatura ödemeleri, emlak vergisi, çevre temizlik borçları ve belediyeye ait diğer ödemeler nakit ve kredi kartı ile kolaylıkla gerçekleştirilebilecek. Ayrıca, vatandaşlarımızın taleplerini ve şikayetlerini iletebilecekleri bir halkla ilişkiler hizmeti de sunulacak.” diye konuştu. 
TÜM VAATLER UYGULANACAK
“Had bildirme sevdalılarına mesajım var” diyen Başkanımız Burcu Köksal konuşmasında, seçim vaatlerini yerine getirme konusundaki kararlılığını da dile getirerek, “Tüm seçim vaatlerimizi 5 yıllık görev sürem dolmadan uygulayacağız. Ekibimiz hazır, projelerimiz hazır, planlarımız hazır!” dedi.  Başkan Köksal, kendilerine hukuksuzluk yapmalarını önerenlere karşı, “Biz hesabımızı, kitabımızı yaptık. Afyonkarahisarlıların bir kuruşunun bile israf olmasına izin vermeyeceğiz. Halktan alınan kaynakları halk için harcayacağız. Toplumcu ve şeffaf belediyeciliği Afyonkarahisar’da göstereceğiz. Bir taraftan sizden kalan borçları ödeyeceğiz, bir taraftan yatırımlarımıza devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
"AFYONKARAHİSAR'IN İRADESİNE ZİNCİR VURAMAYACAKSINIZ"  
Başkanımız Burcu Köksal konuşmasında, halkçı bir yönetim anlayışını benimsediklerini ve Afyonkarahisar’da şeffaf bir belediyecilik örneği sergileyeceklerini belirtti. Basın yoluyla kendilerine mesaj göndermeye çalışanlara da seslenen Belediye Başkanımız Burcu Köksal, “74 yıl sonra halkçı yönetimle buluşan Afyonkarahisar’ın iradesine zincir vuramayacaksınız! İster tasarruf tedbirleri çıkarın, ister vatandaşın hizmet almasına ket vurmaya çalışın! Doğup büyüdüğüm, suyu içtiğim, ekmeğini yediğim Afyonkarahisar’a hizmet etmeyi engelleyemeyeceksiniz!” dedi.
"AFYONKARAHİSAR'I BİRLİKTE YÜKSELTECEĞİZ"  
Konuşmasının sonunda, Afyonkarahisar’ı birlikte yükseltme hedefiyle yola çıktıklarını ifade eden Belediye Başkanımız Burcu Köksal, “Birlikte güzel işlere imza atacağız. Öyle parlayan yıldız söylemleri ile sizi yanıltmayacağım. Afyonkarahisar’ı birlikte yükselteceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Diğer Haberler