AKARÇAY´DA ULUSLARARASI HALK OYUNLARI RÜZGARI ESTİ

AKARÇAY'DA ULUSLARARASI HALK OYUNLARI RÜZGARI ESTİ

Afyonkarahisar'da Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Uluslararası Halk Oyunları gösterileri, Akarçay'da unutulmaz bir geceye imza attı.

Belediye Başkanımız Burcu Köksal’ın davetlisi olarak dünyanın dört bir yanından gelen halk oyunları ekipleri, birbirinden renkli performanslarıyla izleyicilere adeta görsel bir şölen sundu.

Gösterilere katılan yerli ve yabancı ekipler, kendi kültürlerine ait dansları ve kostümleriyle izleyenleri büyüledi. Akarçay’ın doğal güzelliği, bu kültürel zenginliği daha da öne çıkararak etkinliğe ayrı bir görkem kattı. Halk oyunlarının ritmi, müziğin coşkusu ve dansçıların enerjisiyle birleşerek izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Belediye Başkanımız Burcu Köksal’ın ev sahipliğinde düzenlenen gösterilere Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Büşra Dişçioğlu Çetinöz, Başkan Yardımcıları Ömer Yıldız, Cem Kasapoğlu, Erkan Uysal, Eylem Ayar ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.
Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Burcu Köksal, halk oyunları ekiplerini tebrik ederek Zafer Haftası'nın birlik ve beraberlik duygusunu pekiştiren bu tür kültürel etkinliklerle taçlandırıldığını vurguladı. Başkanımız Burcu Köksal, "Zafer Haftası'nı sadece tarihimizi anmakla değil, kültürel zenginliklerimizi de dünya ile paylaşarak kutluyoruz. Akarçay'daki bu muhteşem gösteri, uluslararası dostluğun ve kültürel kaynaşmanın en güzel örneklerinden biri oldu." dedi.
Akarçay'da gerçekleştirilen görkemli halk oyunları gösterisi, Zafer Haftası'nın ruhunu ve coşkusunu bir kez daha yüreklerde hissettirdi. Etkinlik, hem katılımcılardan hem de izleyicilerden tam not alarak uzun süre hafızalardan silinmeyecek anılara ev sahipliği yaptı.