ZAFER MEYDANI´NDA TİYATRO ŞÖLENİ 

Orjinal Resim

Süheyl ve Behzat Uygur Kardeşler’den “Hey Gidi Günler”

ZAFER MEYDANI’NDA TİYATRO ŞÖLENİ 
 

Afyonkarahisar Zafer Meydanı, tiyatroseverler için unutulmaz bir akşama ev sahipliği yaptı. Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin büyük beğeni toplayan oyunu “Hey Gidi Günler” izleyicilere nostalji dolu anlar yaşattı.

BAŞKANIMIZ BURCU KÖKSAL’IN EV SAHİPLİĞİNDE GÖRKEMLİ BİR ETKİNLİK

Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Burcu Köksal’ın ev sahipliğinde düzenlenen bu özel gösteri, tiyatro dünyasının usta isimleri, sanatseverlerle bir araya geldi. Başkanımız Burcu Köksal, sanatın ve kültürel etkinliklerin şehrimizin sosyal hayatına kattığı değeri daha vurguladı.

Belediye Başkanımız Burcu Köksal’ın ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Büşra Dişçioğlu Çetinöz, Belediye Meclis Üyelerimiz ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin büyüleyici performansına tanık olan izleyiciler, gecenin sonunda ayakta alkışlayarak sanatçılara olan sevgilerini ve hayranlıklarını gösterdi. Bu unutulmaz gece, Afyonkarahisar’ın kültürel hafızasında uzun süre yer edecek bir etkinlik olarak hafızalara kazındı. Başkanımız Burcu Köksal, yaptığı açıklamada bu tür etkinliklerin süreceğini ve şehrimizin sanata verdiği değerin artarak devam edeceğini belirtti.
‘AFYONKARAHİSAR, KÜLTÜRÜN VE SANATIN ŞEHRİ OLACAK’
Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Burcu Köksal, Zafer Meydanı’nda Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin sahne aldığı “Hey Gidi Günler” isimli oyunun sonrasında önemli mesajlar verdi. Cumhuriyet’in kazanıldığı topraklarda, Türk milletinin Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yedi düvele meydan okuduğu bu anlamlı şehirde, Uygur kardeşleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkanımız Burcu Köksal, “Sevgili Süheyl ve Behzat Uygur’a hepiniz adına hoş geldiniz, şeref verdiniz demek istiyorum. İyi ki geldiniz, bu zafer akşamında, Zafer’in 102. yıldönümünde bizlerle birlikte oldunuz. Tiyatroyu Afyonkarahisarlı hemşehrilerimle buluşturdunuz.” dedi.
Başkanımız Burcu Köksal, Afyonkarahisar’ın kültür ve sanat alanında da gelişmesi için verdiği sözleri tutmak adına çalıştığını belirterek, “Afyonkarahisarlı hemşehrilerime bir söz verdim, Afyonkarahisar aynı zamanda kültürün ve sanatın da şehri olacak dedim. Bunun için elimden geldiğince bu sözü tutmak için çalışmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler