BAŞKANIMIZ, OSMANGAZİ MAHALLE SAKİNLERİYLE BULUŞTU

Orjinal Resim

BAŞKANIMIZ, OSMANGAZİ MAHALLE SAKİNLERİYLE BULUŞTU

Belediye Başkanımız Burcu Köksal, “Mahalle Buluşmaları” kapsamında bu hafta Osmangazi Mahallesi’ni ziyaret etti. Vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinleyerek tek tek not alan Başkanımız Burcu Köksal, ilgili birim müdürleri ve personellerimizle çözüm önerilerini değerlendirdi.

Her hafta gerçekleştirilen mahalle buluşmaları çerçevesinde bu hafta Osmangazi Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkanımız Burcu Köksal, mahalle sakinlerinin öneri, istek ve şikâyetlerini dinleyerek, çözüm odaklı çalışmalar yürüteceklerini belirtti.

“SİZLERİN TALEPLERİ DOĞRULTUSUNDA HİZMETLERİMİZİ ŞEKİLLENDİRİYORUZ”
Osmangazi Mahallesi’nde vatandaşlarımızla bir araya gelip sorunları yerinde tespit ettiklerini ifade eden Başkanımız Burcu Köksal, “Afyonkarahisar’ımızın her mahallesine aynı titizlikle hizmet götürmek için çalışıyoruz. Sizlerin talepleri ve önerileri doğrultusunda hizmetlerimizi şekillendiriyoruz. Birim müdürlerimiz ve ekiplerimizle birlikte buradayız, notlarımızı alıyoruz ve çözüm için en kısa sürede harekete geçeceğiz.” dedi.

“HER ZAMAN EMEKLİNİN YANINDAYIZ”
Vatandaşlardan gelen talepler üzerine her zaman emeklinin yanında olduklarını vurgulayan Başkanımız Burcu Köksal, “Biz yerel yönetimler olarak emekliler için elimizden geleni yapacağız. İnşallah genel iktidar değişiminde de hakkınızı alacaksınız.” diye konuştu. 

MAHALLE MUHTARI TEŞEKKÜR ETTİ
Osmangazi Mahalle Muhtarı Arif Zenger de Başkanımız Burcu Köksal’a teşekkür ederek, mahalledeki sorunların çözümü için yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade etti. Muhtar Arif Zenger, “Başkanımızın mahallelerimizi ziyaret ederek sorunlarımızı yerinde dinlemesi bizler için çok kıymetli. Belediye ekipleriyle birlikte mahallemizin ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde cevap verilmesi bizleri mutlu ediyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” diyerek duygularını ifade etti.

Diğer Haberler