AFYONKARAHİSAR´DA YAZ AKŞAMLARI COŞKUSU

Orjinal Resim

AFYONKARAHİSAR’DA YAZ AKŞAMLARI COŞKUSU

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Orkestrası tarafından düzenlenen Yaz Akşamları Dinletisi, büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. İlki Veysel Eroğlu Parkında düzenlenen konserlerin bir sonraki durağı Karayolları Parkı oldu. Unutulmaz bir geceye imza atan yetenekli orkestra ve solistler izleyicilere müzik dolu anlar yaşattı.

Belediye Başkanımız Burcu Köksal'ın da katılımıyla gerçekleşen bu özel gecede keyif dolu anlar yaşandı. Gece boyunca süren coşku, vatandaşlarımızın büyük beğenisini kazanırken her yaştan izleyici, müziğin tadını çıkararak keyifli bir akşam geçirdi. Katılımın yoğun olduğu etkinlikte gençler doyasıya eğlendi. Orkestra, klasik müzikten popüler eserlere uzanan geniş bir repertuvarla sahne aldı.

Sevilen sanatçılar Nuri Elçi, Hanife Günay ve Elif Geçe solist olarak sahne alırken, geceye renk katan müzik ziyafetinin şefliğini ise Kürşat Bertuğ Arıcan üstlendi.

TEŞEKKÜRLER BELEDİYE KENT ORKESTRASI’NA

Gecede bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Burcu Köksal, Afyonkarahisarlıların kültür ve sanat etkinliklerine olan özlemine vurgu yaptı.Bu tür etkinliklerle Afyonkarahisar’ın ismini tüm Türkiye’ye duyurmayı amaçladıklarını söyleyen Başkanımız Burcu Köksal; etkinliğin düzenlenmesinde büyük emek veren Kent Orkestrasına teşekkür etti. Başkanımız Burcu Köksal; “Belediye olarak sıcak yaz aylarında aileleriniz ve sevdiklerinizle birlikte güzel vakit geçirmenizi istiyoruz. Bütün çabamız bunun için. İnşallah bundan sonra Afyonkarahisar’da daha güzel günler yaşayacağımıza inanıyorum. Bu memleketi, vatansever insanlarla birlikte bu memleketi yöneteceğiz. Orkestramıza, sanatçılarımıza çok teşekkür ediyorum. Herkesin emeğine, sesine, yüreğine sağlık " dedi.

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler