DEMOKRAT PARTİ GENEL BAŞKANI GÜLTEKİN UYSAL´DAN BAŞKANIMIZA ZİYARET

Orjinal Resim

DEMOKRAT PARTİ GENEL BAŞKANI GÜLTEKİN UYSAL BAŞKANIMIZ KÖKSAL’I ZİYARET ETTİ

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı, hemşehrimiz Gültekin Uysal, DP Afyonkarahisar İl Başkanı Hikmet Bülbül ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, 31 Mart 2024 seçimlerinde Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin büyük desteğiyle Afyonkarahisar Belediye Başkanlığına seçilen Başkanımız Burcu Köksal’ı ziyaret etti. 


Demokrat Parti Lideri Gültekin Uysal, ziyarette yaptığı konuşmada siyasetin demokrasi ile güzelleştiğini, 31 Mart 2024 seçimlerinin de demokrasinin güzel örneklerinden birisi olduğunu belirtti. Uysal, “Vatandaşlarımızın tercihi demokrasinin ana yörüngesidir. Siyasetçilere düşen, seçmenin tercihlerini doğru okuyup hizmet ve icraat noktasında çalışmak, bir dönem sonra kurulacak sandıkta yine vatandaşın karşısına başı dik olarak çıkmaktır. Sayın Başkanımızı gönülden kutluyorum. Yapacağı hizmetlerin Afyonkarahisarımıza ve ülkemize hayırlı ve yararlı olmasını diliyorum” dedi. 
DP LİDERİ UYSAL’A TEŞEKKÜR
Belediye Başkanımız Burcu Köksal ise nazik ziyaret dolayısıyla Genel Başkan Uysal’a teşekkür ederek, “Sayın Genel Başkan Gültekin Uysal, önceki dönemde milletvekili olarak da birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde çalışmaktan mutluluk duyduğum önemli bir siyasi liderdir; aynı zamanda ilimizin yetiştirdiği başarılı bir devlet adamıdır. Sayın Genel Başkan’a ziyareti ve nezaketi için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 
SİYASET HİZMET YARIŞIDIR
Başkanımız Köksal, sözlerine şöyle devam etti: “Siyaset, vatandaşa hizmet yarışıdır. Bu yarışta vatandaşımız bizi tercih etti, bu tercihe layık olmak için 1 Nisan akşamından itibaren yoğun bir çalışma sürecine girdik. Çocukların yatağa aç girmediği, yoksulluğun en aza indirildiği, yolsuzluğun olmadığı, mutlu ve gelecek için umutlu bir şehir inşa edeceğiz. Bunu yaparken Atatürk ve Türkiye’ye bağlı tüm siyasi kesimlerle işbirliği yapmaya hazırız. Demokrat Partimiz’i de bu çerçevede çok önemsiyoruz.” Ziyaret, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler