ZAFER MEYDANI DOLDU TAŞTI; COŞKU DORUĞA ULAŞTI

Orjinal Resim

MİLLİ TAKIMIMIZ ÇEYREK FİNALDE 


ZAFER MEYDANI DOLDU TAŞTI; COŞKU DORUĞA ULAŞTI

Afyonkarahisar, Zafer Meydanı'nda büyük bir coşkuya sahne oldu. Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası’nda Avusturya karşısında aldığı galibiyetle çeyrek finale yükselmesi tüm yurtta olduğu gibi Afyonkarahisar’da da sevinçle karşılandı. 

Zafer Meydanı’nda maç öncesi Belediye Başkanımız Burcu Köksal’ın talimatlarıyla düzenlenen etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu. Gece, Yaz Akşamları Çocuk Korosu'nun muhteşem performansıyla başladı. Yasin Tugan ve ekibinin Halk Oyunları Gösterisi ise katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.
Maç saatinde ise Avrupa Futbol Şampiyonası Türkiye-Avusturya karşılaşması dev ekranda izlendi. Ellerinde Türk bayraklarıyla tezahüratlar yapan Afyonkarahisarlılar maç boyunca Milli Takımımıza destek verdi. Heyecanla karşılaşmayı izleyen sporseverler, milli takımın attığı gollerin ardından büyük sevinç yaşadı. Milli Takımımızın galibiyeti Zafer Meydanı’nda coşkuyu doruğa çıkardı. 

Belediye Başkanımız Burcu Köksal, yaptığı açıklamada, "Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselmesinden dolayı büyük gurur duyuyorum. Bu zafer, birlik ve beraberliğimizin bir göstergesidir. Zafer Meydanı'nda bir araya gelen tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha büyük başarılara imza atacağız" dedi.

Başkanımız ayrıca, etkinlikte emeği geçen Kent Orkestramıza, Halk Oyunları Ekibimize ve Çocuk Koromuzun tüm üyelerine teşekkürlerini iletti.

Diğer Haberler