UYDUKENT´TE ALTYAPI ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

UYDUKENT’TE ALTYAPI ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Afyonkarahisar Belediyesi Uydukent’te yaşanan kanalizasyon sorununa ilk kazmayı vurdu.
Şehrimiz Uydukent bölgesinde alt yapı sıkıntısından dolayı yaşanan şikâyetler, Belediye Başkanımız Burcu Köksal’ın talimatlarla son bulacak.
Bölgenin alt yapı sorununu kökten çözeceklerini ve Uydukent’i kötü kokudan kurtaracaklarını ifade eden Başkanımız Burcu Köksal, çalışmalara başladığını açıkladı. Önce bölgedeki göçükleri tespit eden ekipler 1. 3 km uzunluğundaki hatta çalışmalara başlarken, çalışmada kullanılacak borular sülfata dayanıklı olarak seçildi.  Çalışmaların 45 gün içinde tamamlanması hedefleniyor.

Önceki dönemde ilgili birimlerin yönetimi uyarmalarına rağmen sorunu çözmediğine dikkat çeken Başkanımız Burcu Köksal, “Belediye Başkanı seçildikten hemen sonra da bölgedeki yaklaşık bir kilometrelik bir hatta çöküntü meydana geldi. Kimsenin şüphesi olmasın, bölgeyi kokudan kurtaracağız. Ekiplerimize birlikte gece gündüz çalışıyoruz. Yıllardır çözümleyemeyen, altyapı konusunda Uydukent semtimizin yaşadığı sorunu kökten bitireceğiz.” dedi.