MAHALLE BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Orjinal Resim

MAHALLE BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Burcu Köksal, her hafta gerçekleştirdiği "Mahalle Buluşmaları" kapsamında bu kez Sadıkbey Mahallesi'ni ziyaret etti. Başkanımız Burcu Köksal, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek vatandaşlarımızın taleplerini dinledi ve mahallenin ihtiyaçlarını yerinde inceleme fırsatı buldu.

YERİNDE TESPİT, ÇÖZÜM ODAKLI YAKLAŞIM


Mahalle buluşmalarının önemine dikkat çeken Başkanımız Burcu Köksal, Sadıkbey Mahallemizin sakinlerine 31 Mart yerel seçimlerinde vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.
Belediye Başkanı olduğu günden bu yana mahalle buluşmalarına başladığını hatırlatan Başkanımız Burcu Köksal, “Her hafta 1-2 mahallemize gidip vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Mahalledeki sorunları yerinde tespit ediyor, istek, öneri ve şikayetleri dinliyoruz. Sadıkbey’de de sizleri dinlemeye geldik. Hepimizin gayreti, daha güzel, daha yaşanabilir bir Afyonkarahisar için olacak." dedi.


TALEPLERİ TEK TEK NOT ALDI


Mahalle sakinlerimizin taleplerini dinleyen Başkanımız Burcu Köksal sorunların çözümü için ilgili birim müdürleri ile gerekli incelemelerin yapılacağını belirtti. Mahalle sakinlerinden gelen talepleri tek tek not alan Başkanımız Burcu Köksal, “İlgili birim müdürlerimizle beraber gerekli incelemeleri yapacağız, isteklerinize dair sürecin takipçisi olacağız.” diye konuştu.


“ZAFER HAFTAMIZI COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ”


Toplantının sonunda yaklaşan Zafer Haftası’na da değinen Başkanımız Burcu Köksal, "Önümüz Zafer Haftası… Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde atalarımızın, dedelerimizin bu topraklar için canını ortaya koyduğu günlere yaklaşıyoruz. İnşallah Zafer Haftası’nı coşkuyla kutlayacağız. Şimdiden hepinizin Zafer Bayramı’nı kutluyor ve sağlıkla, mutlulukla dolu nice günler diliyorum." dedi. 
Sadıkbey Mahallesi Muhtarı Beytullah Narin, Başkanımız Burcu Köksal'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, mahallede yapılan hizmetlerin devamlılığı için belediyeye teşekkür etti.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler