ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ´TAN ZİYARET 

Orjinal Resim

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ’TAN BELEDİYEMİZE ZİYARET 

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE KARDEŞ BELEDİYE OLACAĞIZ

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere şehrimize gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Belediye Başkanımız Burcu Köksal’ı makamında ziyaret etti. 

Ziyaret sırasında her iki başkan, Afyonkarahisar ve Ankara arasında yapılacak ortak projeler ve işbirlikleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.


“MANSUR BAŞKANIMIZI ROL MODEL ALIYORUM”

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın da katıldığı ziyarette Belediye Başkanımız Burcu Köksal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın başarılı bir belediye başkanı olduğuna dikkat çekerek Mansur Yavaş’ı kendisine ‘rol model’ aldığını söyledi. 
Başkanımız Burcu Köksal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sadece Afyonkarahisar halkı tarafından değil, tüm Türkiye tarafından sevilen ve takdir edilen bir başkan olduğunu vurguladı, seçim öncesi ve sonrası kendisine verdiği desteği hatırlattı.   
Ankara Büyükşehir Belediyesi ile önümüzdeki günlerde işbirliği protokolü imzalayacaklarını açıklayan Belediye Başkanımız Burcu Köksal, “Ankara Büyükşehir Belediyemizle Afyonkarahisar Belediyesi olarak “Kardeş Belediye” olacağız. Mansur Başkanım sağ olsun her açıdan bir ağabey olarak her zaman yanımızda varlığını bizlere hissettiriyor. Bu vesileyle ziyaretlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’a şükranlarımı sunuyorum ” diye konuştu. 


“BURCU BAŞKAN BÜYÜK BİR SEÇİM BAŞARISI ELDE ETTİ”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise Belediye Başkanımız Burcu Köksal’a hayırlı olsun temennilerini iletti. 
Başkanımız Burcu Köksal’ın Afyonkarahisar’da büyük bir seçim başarısı elde ettiğine dikkat çeken Başkan Mansur Yavaş; “Belediye başkanlığı önemli bir kurum, başkan ise kentin annesi, babası her şeyidir. Köprü, asfalt, kaldırım, park her zaman yapılabilir. Ancak insan hayatı geri getirilemez. Ankara’daki önceliğimiz insan sağlığı, insan hayatı oldu. Seçim döneminde de hemen hemen Türkiye’deki her partiden birçok belediye başkanı adayı da bu çalışmalarımızı örnek aldı.” dedi. 
Belediyeciliğin halkı mutlu etme sanatı olduğunu ve Ankara halkının verdiği destekle doğru belediyecilik yaptıklarını söyleyen Başkan Mansur Yavaş, Afyonkarahisar ile ortak projeler yaparak şehri güçlendireceklerini, termal turizm ve kültür turizmi gibi alanlarda iş birliği yapacaklarını sözlerine ekledi.

Ziyaret sonunda Belediye Başkanımız Burcu Köksal, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesine geçti, Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehit aileleri ve gazilerimizle biraraya geldi.

Dernek ziyaretinin ardından Belediye Başkanımız Burcu Köksal, misafirlerini Gastronomi Konağı’nda ağırladı. Burada Belediye Başkanlarına yöresel lezzetlerimizi ikram eden Başkanımız, şehrimizin tarihi ve kültürel potansiyeli hakkında bilgi verdi.

 

Diğer Haberler