BELEDİYE´DEN SU BASKINLARINA ANINDA MÜDAHALE

BELEDİYE’DEN SU BASKINLARINA ANINDA MÜDAHALE

BAŞKANIMIZ BURCU KÖKSAL SU BASKINI YAŞANAN MAHALLELERİ İNCELEDİ

Afyonkarahisar Belediyesi, dün akşam saatlerinde ani bastıran sağanak yağış sonrası su baskınına maruz kalan bölgelere anında müdahale etti.Şehrin bazı bölgelerinde aşırı yağışla birlikte meydana gelen su baskınlarına karşı Afyonkarahisar Belediyesi ekipleri, Başkanımız Burcu Köksal’ın talimatlarıyla harekete geçti.

Aşırı yağış nedeniyle tıkanan rögarlar, ekiplerin çalışmasıyla açıldı; ayrıca bodrum katları ve bahçelere dolan yağmur suları vidanjörler yardımıyla boşaltıldı.

Belediye Başkanımız Burcu Köksal da kuvvetli yağışın ardından Mareşal Fevzi Çakmak, Ali İhsanpaşa Mahallelerinde meydana gelen su baskınları dolayısıyla bölgeye geçerek vatandaşlarımıza ‘geçmiş olsun’ ziyaretlerinde bulundu.  Afyonkarahisar Belediyesi ekiplerinin tüm imkânları seferber ettiğini belirten Başkanımız Burcu Köksal, “Şiddetli yağmur sonrası su baskınlarının yaşandığı mahallelerimizde incelemelerde bulunduk. Vatandaşlarımızın şikâyetlerini dinleyerek bölgede yağmur suyu hatlarının yenilenmesi için planlamalarımızı anlattık. Tüm imkânlarımızla hemşehrilerimizin yanındayız” diye konuştu.

FOTOĞRAFLAR