TİYATRO KURSLARINA YOĞUN KATILIM

Orjinal Resim

TİYATRO KURSLARINA YOĞUN KATILIM

AFYONKARAHİSAR'DA GENÇLER VE YETİŞKİNLER İÇİN TİYATRO KURSLARI BAŞLADI

Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu’nun gençlere ve yetişkinlere yönelik düzenlediği tiyatro kursları yoğun ilgi görüyor. 
Belediye Başkanımız Burcu Köksal’ın destekleriyle gerçekleştirilen, gençlere ve yetişkinlere yönelik düzenlenin oyunculuk atölyesi bu yıl rekor katılımla başladı. 
Belediye Şehir Tiyatrosu’nun öncülüğünde, 14-17 yaş aralığındaki genç gruba 43, yetişkin grubu ise 86 kişi katıldı. Toplamda 6 hafta sürecek olan kurslarda katılımcılara ücretsiz eğitim imkânı sunuluyor.  
GENÇLER İÇİN BÜYÜK FIRSAT
Belediye Şehir Tiyatrosu'nun düzenlediği oyunculuk atölyesine 14-17 yaş aralığındaki gençler büyük ilgi gösterdi. Toplamda 43 genç, bu eşsiz fırsattan yararlanmak için kayıt yaptırdı. Atölye, gençlerin yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak tanıyor. 
YETİŞKİN GRUBUNA KATILIM YOĞUN OLDU
Yetişkin grubuna yönelik düzenlenen oyunculuk atölyesine ise tam 86 kişi katıldı. Yetişkinlerin sanata ve oyunculuğa olan ilgisini gösteren bu yüksek katılım, atölyenin başarısının bir göstergesi oldu. Katılımcılar, profesyonel eğitimlerle kendilerini geliştirme fırsatı buluyor. 
ÜCRETSİZ EĞİTİMLERLE SANATA BÜYÜK DESTEK
Toplamda 6 hafta sürecek olan oyunculuk atölyelerinde katılımcılar, temel oyunculuk, kamera önü oyunculuk, tuluat/doğaçlama, mim, diksiyon, vurgu ve tonlama eğitimlerini ücretsiz alacak. Bu eğitimler, Belediye Başkanımız Burcu Köksal’ın sanata ve sanatçıya verdiği desteğin bir göstergesi olarak dikkat çekiyor.
Atölye programında yer alan temel oyunculuk eğitimleri, gençlerin oyunculuk dünyasına adım atmalarını sağlıyor. Eğitimler, gençlerin sahne korkusunu yenmelerine ve özgüven kazanmalarına yardımcı oluyor.

HASAN HÜSEYİN ELMAS: "SANATA VERDİĞİMİZ DEĞERİN BİR GÖSTERGESİ"

Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu Yönetmeni Hasan Hüseyin Elmas, atölye çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi: "Bu atölyeleri düzenlememizin temel amacı, hem gençlere hem de yetişkinlere oyunculuk sanatını sevdirmek ve yeteneklerini keşfetmelerine olanak tanımaktır. Özellikle ücretsiz olması, herkesin bu fırsattan yararlanabilmesini sağlıyor. Katılımın bu kadar yüksek olması, halkımızın sanata verdiği değerin bir göstergesidir. 6 hafta sürecek bu eğitimlerin sonunda katılımcılarımızın önemli beceriler kazanacağına inanıyorum. Bu projeyi hayata geçirmemizde büyük katkısı olan Belediye Başkanımız Burcu Köksal’a teşekkür ederiz."

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler