SADIKBEY VE DÖRTYOL MAHALLESİ HALK EKMEK BÜFESİNE KAVUŞTU

Orjinal Resim

SADIKBEY VE DÖRTYOL MAHALLESİ HALK EKMEK BÜFESİNE KAVUŞTU

Belediye Başkanımız Burcu Köksal’ın talimatlarıyla Sadıkbey TOKİ Konutları ve Dörtyol Mahallelerinin bulunduğu bölgeye Halk Ekmek Büfesi açıldı. 

Hizmete alınan Halk Ekmek Büfesi bölge sakinlerinin önemli bir ihtiyacını giderdi. Belediye Başkanımız Burcu Köksal, seçimlerden önce Sadıkbey TOKİ’yi ziyaret etmiş, vatandaşlarımızın taleplerini alarak ekmek temininde yaşadıkları sıkıntıyı yerinde görmüştü. Başkanımız Burcu Köksal, söz verdiği Halk Ekmek Büfesini bölge halkına kazandırdı. 

“MAĞDURİYET GİDERİLDİ”
Vatandaşlarımızın ekmek temininde mağduriyet yaşadıklarını hatırlatan Başkanımız Burcu Köksal, “Burada yaşayan hemşehrilerimizin en yakın ekmeği alabilmesi için Özdilek Alışveriş Merkezine gitmeleri gerekiyordu. Seçim öncesi de buraya geldiğimizde vatandaşlarımız ekmek temininden özellikle mağdur olduklarını bizlere iletmişlerdi. Göreve başladıktan sonra buradaki bu sıkıntıyı gidermek amacıyla YÜNTAŞ’la görüşerek en uygun noktaya Halk Ekmek Büfesini kazandırdık.” diye konuştu.

MOBİL HALK EKMEK BÜFELERİ GELİYOR

Sadıkbey TOKİ’lerde oturan vatandaşlarımızın ekmek almak için başka bir yere gitmesine gerek kalmayacağını söyleyen Başkanımız Burcu Köksal, deprem konutlarında yaşayan hemşehrilerimizin de bu büfeden faydalanabileceğini ifade etti. Ucuz ekmeği halkımızın tamamına ulaştırmayı hedeflediklerini söyleyen Başkanımız Burcu Köksal, “Önümüzdeki süreçte ulaşamadığımız mahallelere ve bölgelere de Mobil Ekmek Büfesi vasıtasıyla halk ekmekleri ulaştıracağız. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler