BAŞKANIMIZ BURCU KÖKSAL UZUN ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Orjinal Resim

BAŞKANIMIZ BURCU KÖKSAL UZUN ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Burcu Köksal, kentimizin en yoğun ticari bölgelerinden biri olan Uzun Çarşı'yı ziyaret etti. Ziyareti sırasında esnafla bir araya gelen Başkanımız esnafın talep ve önerilerini dinleyerek çözüm yolları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Uzun Çarşı'nın Afyonkarahisar'ın ticari hayatındaki önemine dikkat çeken Başkanımız Burcu Köksal, "Şehrimizdeki ticari hayatın canlılığı bizler için büyük önem taşıyor. Esnafımızın mutluluğu, Afyonkarahisar'ın mutluluğu demektir. Sizlerin sorunlarını çözmek ve taleplerinize en hızlı şekilde cevap vermek için buradayız." ifadelerini kullandı.

UZUN ÇARŞI, ŞEHRİMİZİN TİCARİ KALBİ


Uzun Çarşı'nın, şehrimizin ticari kalbi olduğunu vurgulayan Başkan Köksal, "Esnafımızın karşılaştığı sorunları yerinde görmek ve çözümler üretmek için buradayız. Hep birlikte daha güçlü bir Uzun Çarşı için çalışacağız.” dedi.

Başkanımız Burcu Köksal, vatandaşlarla da bir araya gelerek kendisine aktarılan taleplerini dinledi.  Ziyaretin sonunda esnafa ve vatandaşlara teşekkürlerini ileten Başkanımız Köksal, belediye hizmetlerinin her zaman halkın ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirildiğini bir kez daha vurguladı. Başkanımız Burcu Köksal’ın ziyareti, esnaf ve vatandaşlarımız tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler