KESİŞME; İYİ Kİ VARSIN EREN

Orjinal Resim

Sinema Gecelerinde Şehitlerimiz Unutulmadı

“KESİŞME; İYİ Kİ VARSIN EREN”

Afyonkarahisar Belediyesi’nin düzenlediği açık hava sinema etkinliklerinde “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmi, yoğun katılıma sahne oldu.

Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in kahramanlıklarını konu alan film, Zafer Meydanı’nda düzenlenen sinema etkinliğinde Afyonkarahisarlılar’la buluştu.

Afyonkarahisar Belediyemizin düzenlediği Açık Hava Sinema Akşamlarında, “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filmi gösterildi. Etkinlikte, Şehit Eren Bülbül ve Şehit Astsubay Ferhat Gedik'in kahramanlıkları anıldı. Yoğun ilgi gören filme, yüzlerce vatandaşımız katıldı. 

2017 yılında Trabzon’un Maçka ilçesinde hain bir terör saldırısı sonucunda şehit düşen Eren Bülbül ve onu korumak için kahramanca mücadele eden Astsubay Ferhat Gedik’in yaşamını konu alan film, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. 

Geceye Başkan Yardımcılarımız Ömer Yıldız, Cem Kasapoğlu, Erkan Uysal, Özel Kalem Müdürümüz Şehriban Öncel, mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Bu topraklar için canını feda eden kahramanlarımızı asla unutmayacağımızı vurgulayan Başkanımız Burcu Köksal, “Hayatının baharında, daha 15 yaşında hain terör örgütü mensuplarınca şehit edilen kahraman evladımız Eren Bülbül ve Astsubayımız Ferhat Gedik’i rahmet ve minnetle anıyorum. Eren Bülbül ve Ferhat Gedik’in cesaretleri ve vatan sevgileri, milletimizin gönlünde ilelebet yaşayacaktır.” dedi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler