MAHALLELERİMİZİ BİRLİKTE GELİŞTİRECEĞİZ

Orjinal Resim

Başkanımız Burcu Köksal’dan Muhtarlara Tam Destek:

"MAHALLELERİMİZİ BİRLİKTE GELİŞTİRECEĞİZ"


Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Burcu Köksal, yerel seçimlerin ardından muhtarlarla bir kez daha bir araya geldi. 
Muhtarlarla düzenli olarak gerçekleştirdiği toplantılarla mahallelerin ihtiyaçlarına hızla çözüm üreten Başkanımız Burcu Köksal, bu toplantıların önemine dikkat çekti.


“MUHTARLARIMIZLA SÜREKLİ İLETİŞİM HALİNDEYİZ”


Başkanımız Burcu Köksal, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından düzenli olarak mahalle toplantıları yapmaya başladıklarını belirtti. Bu toplantılar sayesinde her hafta bir veya iki mahalleyi ziyaret ederek, muhtarlarla ve mahalle sakinleriyle bir araya geldiklerini vurgulayan Belediye Başkanımız Burcu Köksal, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Mahallelerimizin sorunlarını, eksiklerini yerinde tespit ediyor, talepleri ve şikayetleri dinliyoruz. İlgili birimlerimizle, personelimizle, müdürlerimizle ve başkan yardımcılarımızla birlikte çözüm planlamaları yapıyoruz. Hedefimiz, tüm mahallelerimizin sorunlarını hızlı ve etkili bir şekilde çözüme kavuşturmaktır."


“HER MAHALLEYE ULAŞACAĞIZ”


Afyonkarahisar’ın 57 mahallesi olduğunu hatırlatan Başkanımız Burcu Köksal, tüm mahallelere ulaşma gayretinde olduklarını belirtti. Belediye Başkanımız Burcu Köksal, her hafta düzenli olarak 1-2 mahalleye giderek esnaf ziyaretleri yaptıklarını, cadde ve sokakları incelediklerini söyleyerek, ayrıca mahalle toplantılarında vatandaşların taleplerini ve şikayetlerini dinlediklerini, bu şikayetleri en kısa sürede çözmek için çalıştıklarını kaydetti.


“BELEDİYE HER ZAMAN YANINIZDA”
Başkanımız Burcu Köksal, Belediyemizin kapılarının muhtarlara ve vatandaşlara her zaman açık olduğunu vurgulayarak, 153 hattının 24 saat aktif durumda olduğunu hatırlattı. Bu hat üzerinden gelen taleplerin de titizlikle değerlendirildiğini belirten Köksal, “Gecemizi gündüzümüze katarak, vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için sizlerle birlikte çalışıyoruz. Bu süreçte muhtarlarımızın desteği bizim için çok kıymetli." dedi.


"MUHTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”


Başkanımız Burcu Köksal, toplantının sonunda muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür etti ve söz almak isteyen muhtarlara mikrofonu verdi. Mahallelerle ilgili sorunları, istekleri ve şikayetleri dinleyerek, aciliyet sırasına göre bu talepleri planlayacaklarını belirten Başkanımız Burcu Köksal, mahalle toplantılarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Başkanımız Burcu Köksal, muhtarlarla yaptığı bu toplantılarla Afyonkarahisar’ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için muhtarlarla işbirliğini sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler